Curs de formare in ocupatia de pedagog de recuperare

2 februarie 2012

Fundatia „Pentru Voi” din Timisoara are placerea de a va invita persoanele interesate sa participe la un curs de formare in ocupatia de Pedagog de recuperare, autorizat CNFPA. Acesta se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Evenimentul face parte din proiectul Economia sociala - o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”.

Cursul este gratuit si se va desfasura in Timisoara, pe parcursul a 4 saptamani, in intervalul 13 februarie – 8 martie, conform programului atasat. Programa cuprinde atat module de teorie, care se vor desfasura in cursul dupameselor, precum si o parte de practica (aceasta se poate realiza inclusiv la locul de munca).

Cateva din tematicile abordate vor fi: Munca in echipa multidisciplinara; Dezvoltarea personala si formarea profesionala continua; Stabilirea planului de activitati specifice stimularii si recuperarii persoanei asistate; Urmarirea respectarii drepturilor si intereselor beneficiarului; Participarea la evaluarea beneficiarului; Participarea la aplicarea planului de interventie personalizat; Dezvoltarea deprinderilor de autonomie personala si sociala la persoana asistata. (vezi programul atasat)

Inscrierile se fac pana cel tarziu luni, 6 februarie, prin trimiterea formularului de inscriere completat precum si urmatoarele documente scanate:
- Aviz medical de la medicul de familie cu mentiunea „Apt pentru meseria de pedagog de recuperare” (original)
- Copie dupa diploma de absolvire – studii liceale (conditie obligatorie)
- Copie dupa CI
- Copie dupa certificatul de nastere

Vor avea prioritate persoanele care nu au mai participat la alte programe de formare profesionala din cadrul proiectului mai sus mentionat. Numarul de locuri este limitat.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la tel: 0256.228.062, 0356.421.215 sau e-mail: [email protected]. Persoane de contact: Manuela Oprea si Nicoleta Foica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram