Curs de auditor intern perfect pentru avansarea in cariera

29 mai 2019
Autor:
Suits Advertising

Indiferent de domeniul in care activezi este foarte important sa investesti in pregatirea ta profesionala. Informatia noua poate fi acumulata prin intermediul unui curs de formare profesionala precum acest curs de auditor intern.

Acesta din urma este o optiune excelenta daca va aflati I domeniul financiar economic. In cadrul acestuia vei invata de la cei mai buni traineri din domeniu care iti vor oferi o gama variata de informatii pe care le vei utiliza in proba practica. Tot ce vei asmila in cadrul acestui curs de auditor intern iti va fi de folos in viitoarea cariera.

curs auditor intern

Ce vei invata la acest curs

Specialistii din domeniu iti vor prezenta informatia in asa fel incat sa fie foarte usor de inteles si de aplicat in practica de la viitorul loc de munca.

Daca nu stiai pana acum, cel mai mare avantaj al acestui curs de auditor intern oferit de cei de la societatea Training Professionals este ca prezinta un bagaj foarte mare de informatii si te va ajuta sa te dezvolti pe plan profesional. Un lucru principal care urmeaza a fi explicat de catre trainerii profesionisti sunt cstandardele ISO 9001:2015 si ISO 19011:2011.

Veti avea de asemenea de parcurs si cerinte individuale.

De ce merita sa alegi un astfel de curs de formare profesionala?

Pentru ca intotdeauna este foarte important sa investeti in cariera si parcursul tau profesional. Daca te afli in domeniul economico-financiar este foarte usor sa faci acest lucru prin intermediul cursului depsre care tocmai v-am vorbit. De asemenea, puteti opta si pentru un curs de auditor extern.

Dupa ce vei termina un astfel de curs vei fi capabil sa intelegi mult mai bine principiile de auditor intern cat si alte concepte din aceste domenii. De asemenea, se vor invata si foarte lucruri interesante despre coordonarea unui program complet de audit.

Unde puteti urma un astfel de curs de auditor intern?

Societatea Training Professional ofera servcii de consultanta in ceea ce priveste regulamentul 679 despre protectia datelor cu caracter personal. De asemenea, ei dispun si de o serie de cursuri precum curs GDPR sau curs auditor intern si extern.

Daca esti interesat de acest domeniu te asteptam sa te inscrii si urci pe o treapta mai inalta in plan profesional. Investete in tine!

Pretul unui astfel de curs este de 300 de lei si se desfasoara in mai multe orase mari din tara! Consulta site-ul lor si infromeaza-te.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram