Curs calificare agent de turism ghid

12 februarie 2016

Important! Certificatul emis in urma absolvirii acestui curs sta la baza obtinerii atestatului de la Ministerul Turismului pentru exercitrea meseriei de ghid local de turism conform OM nr. 637/2004.

Important: primariile care au obtinut fonduri pentru crearea de centre de informare turistica prin masura 313 trebuie in momentul depunerii cererii finale sa angajeze conform ghidului solicitantului „personal calificat (minimum 2 angajaţi) ca agent de turism sau ghid de turism care să asigure funcţionarea centrului minimum 10 ore zilnic;”

Cursul de calificare - agent de turism ghid reprezinta o cerinta obligatorie pentru pasionatii de turism care doresc o cariera in acest domeniu. Cf. OMTCT 637/2004 privind participarea la cursurile de specializare profesională pentru categoriile de ghid de turism naţional şi ghid de turism specializat este obligatorie calificarea de ghid local de turism.

Documente necesare inscrierii pentru cursul de agent de turism-ghid
• Carte de identitate
• Diploma de studii (minim studii medii cu diploma de BAC)
• Certificat de nastere,Certificat de casatorie
• Cazier judiciar
• Adeverinta medicala

Grupa minima cu care se poate incepe un program de formare este de 14 persoane iar grupa maxima este de 28 de persoane.
Inscrierea la cursuri se face pe baza formularului de inscriere si a contractului de formare profesionala, care vor fi transmise la cerere celor interesati.
Important!!! Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h

Facilităţi de plată a cursurilor:se acorda in limita locurilor disponibile reduceri de:
• Posibilitatea achitarii taxei de participare in rate
• 10 % pentru plata intregrala a cursului;

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram