Curs acreditat CNFPA: Marketing si Comunicare online

Din tematica trainingului fac parte subiecte precum:
– Adoptarea tehnicilor de constructie a unui site si modul in care acestea influenteaza potentialul de dezvoltare al acestuia
– Cresterea numarului de vizitatori unici ai unui site si fidelizarea acestora
– Gestionarea unei campabii de promovare pe site-urile de socializare(Facebook)
– Gestionarea campaniilor de promovare Search Engine Optimization (SEO),Google AdWords si Facebook Ads.
– Creearea de newslettere intr-o campanie de informare si ce inseamna promovarea prin e-mailing
– Realizarea unei promovari externe a unui site si alegerea potrivita a directoarelor in care se inscrie un site astfel incat sa fie considerat pertinent de motoarele de cautare

Training-ul de marketing online va cuprinde si o proba practica, in cadrul careia participantii vor realiza un plan de promovare al site-ului conform strategiilor prezentate. De asemenea, pentru gestionarea campaniilor prin retelele sociale, va fi prezentat si un studiu de caz de promovare prin intermediul Facebook.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Cursul de marketing online se va desfasura in perioada 12-13 mai la sediul firmei Creative Business Management din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz, specialist in realizarea strategiilor de optimizare a site-urilor, marketing online si social media.

Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.