Curs acreditat ANC „Specialist în Managementul Deșeurilor” cod COR 325713

15 ianuarie 2015

Vă așteptăm la cursul „Specialist în Managementul Deșeurilor”, acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C).

Când: 27-29 ianuarie 2015;

Unde: Centrul de Conferințe „RIN Grand Hotel”,(Şoseaua Vitan-Bârzeşti 7D, București).

Cursul se adresează tuturor deținătorilor/producătorilor de deșeuri, persoane juridice, comercianți și operatori economici autorizați pentru efectuarea operațiunilor de colectare și transport deșeuri precum și oricăror alte organizații sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deșeuri.

Formator:
Acest curs este susținut de către Cristian Banu, consultant în management de peste 10 ani, specializat în implementarea sistemelor de management în baza standardelor ISO și protecția mediului, formator și auditor certificat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO 27001.

Sesiunea de training este structurată pe foarte multe aplicații practice pentru o mai justă înțelegere și aplicare a informațiilor teoretice.

Pentru informații suplimentare:

Mariana Casapu-Saru
Manager formare
E-mail: [email protected]
Telefon: 0722 575 390

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram