Produse de curatenie si dezinfectare - Arcalux

16 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

In momentul de fata este necesar sa aducem atentia noastra pe produse de curatenie pentru curatarea si dezinfectarea locuintelor noastre. Fie ca este vorba despre locuinta, fie ca aveti un sediu al afacerii in care mai desfasurati activitati, este important sa punem accent pe igiena. Alegeti un dezinfectant bun pentru suprafetele din locuinta dumneavoastra. Pentru petele care nu vor sa dispara usor, incercati un decapant de calitate si veti vedea diferenta.

Curatarea casei incepe cu selectia cat mai atenta a unor produse de curatenie de calitate. Folosim de multe ori produse vazute la altii, sau produse remarcate in reclamele televizate. De cate ori ati citit cu atentie eticheta unui detergent sau a unui produs dezinfectant?

Arcalux produce si vinde produse de curatenie precum detergent universal, solutie de tip antigel alimentar, solutie antiderapare, decapant, solutii pentru dezinfectare, etc. In saptamanile de la inceputul depistarii virusului Corona, multe persoane au inceput un proces serios de selectie si analiza al produselor de curatenie.

Arcalux - produse de curatenie

In general, nu acordam atentie ingredientelor chimice si descrierii produselor destinate curateniei. Criza cu care ne confruntam la nivel global ne indeamna sa fim prudenti si sa ne alegem intelept produse de curatenie de calitate inalta. Orice suprafata trebuie ingrijita cu un produs corespunzator.

Pentru linistea clientilor sai, compania Arcalux sta la dispozitie publicului cu informatii despre produsele de curatenie. Website-ului firmei Arcalux contine informatii despre modul de diluare corecta a detergentului universal.

Produsele marca Arcalux sunt produse ecologice si dezinfectante. Este important ca produsele pentru curatenie sa fie delicate cu pielea si tot o data sa spele bine. Produsul cel mai apreciat de clientii Arcalux este igienizantul. Igienizantul marca Arcalux este special conceput si pentru unitati spitalicesti, zone de preparare a hranei, igienizarea grupurilor sanitare sau igienizarea laboratoarelor. Alegeti un igienizant marca Arcalux pentru toate suprafetele cu care intrati in contact.

Arcalux - descriere companie

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai: produse de curatenie. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email:  [email protected]

Telefon:  0723666441

Produse de curatenie

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram