Cupio, aliatul tau in frumusete, prezent la conferinta Femei de Cariera, din 23 mai 2019

17 mai 2019
Autor:
SEO Mark

Industria de beauty a luat amploare in ultimul timp si in tara noastra. Magazinele si shop-urile online cu produse de make-up, produse pentru ingrijirea corpului si a parului sunt din ce in ce mai ofertante si aduc publicului interesat solutii inovative si produse de buna calitate. O astfel de sursa de produse cosmetice profesionale si totodata sponsor al conferintei Femei de Cariera, din 23 mai, este Cupio.ro.

Conferinta “Femei de cariera” este un eveniment dedicat femeilor dornice sa-si dezvolte propriul business si sa obtina o cariera de succes. Iar de succesul in cariera depinde si look-ul tau. In acest sens produsele de ingrijire a tenului, de make-up, pentru ingrijirea parului, si nu numai, sunt foarte importante.

Cupio, aliatul femeilor in frumusete, de la vis la afacere de milioane

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca magazinul Cupio.ro este aliatul femeilor in frumusete de peste 7 ani si comercializeaza o gama larga de produse de beauty, care au revolutionat piata din tara noastra.

Cupio, brandul 100% romanesc de produse cosmetice profesionale, originar din Timisoara, a pornit la drum ca vis pentru doi tineri antreprenori: Raluca si Razvan Stefanescu. Iar fondatorii Cupio.ro au venit pe piata cu aceste produse exact in momentul in care piata era slab dezvoltata.

Astfel, magazinul de produse cosmetice profesionale Cupio.ro a fost lansat in anul 2012 si a inceput cu o investitie minima. Dupa numai un an de activitate visul Ralucai si al lui Razvan, doi antreprenori aflati la inceput de drum, incepea deja sa prinda contur. Din dorinta de a oferi produse cosmetice de calitate superioara, pe care sa le iubesti chiar de la prima atingere, Cupio.ro s-a dezvoltat usor, ajungand, de la o cifra de afaceri zero la inceput, la peste 120.000 de euro in primul an, dupa lansare. Totul, doar cu sapte angajati, trei magazine fizice si dorinta de reusita a celor doi antreprenori. In 2017, Cupio a ajuns la o cifra de afaceri de 6,5 milioane de dolari.

Cu un potential enorm pe piata din Romania, Cupio se poate lauda  in 2019 cu un portofoliu de peste 10.000 de produse, din care peste 5.000 de produse profesionale si 11 branduri proprii.

Brandul este popular, mai ales datorita ojelor permanente sau semipermanente, lacurilor de unghii, gelurilor UV, chiturilor de manichiura, genelor false sau produselor de make-up profesionale. Cu produsele de make-up de la Cupio.ro reusesti sa te machiezi ca un profesionist.

De asemenea, si produsele de ingrijire a corpului, cele pentru intretinerea parului sau de epilare sunt foarte cautate in magazinul online. Cupio poate fi si sursa ta de inspiratie in frumuseste.

Cupio, sponsor al conferintei Femei de Cariera, ti-a pregatit mai multe surprize

Intreaga poveste a afacerii de success Cupio.ro poate fi o sursa de inspiratie si pentru tine, asa cum vor fi si informatiile pe care le vei primi in cadrul evenimentului. In plus, Cupio a pregatit si surprize pentru cateva participante norocoase.

Asadar, nu rata conferinta Femei de Cariera, din data de 23 mai, un eveniment cu traditie in randul femeilor interesate de cariera, afaceri si antreprenoriat si bucura-te de o experienta memorabila.

Doar daca participi la eveniment te poti bucura de toate aceste surprize si de o multime de avantaje: vei putea interactiona cu persoane interesante din zona ta de business, faci schimb de carti de vizita si afli informatii relevante care te pot ajuta in cariera. Totul intr-un cadru relaxant si prietenos.

Mai multe detalii despre inscriere vei gasi pe pagina evenimentului. Inscrie-te acum, la editia din 23 mai, locurile sunt limitate.

Printre sponsorii conferintei Femei de Cariera, din 23 mai 2019, organizat de Woman2Woman.ro, se numara SEOmark.ro, sponsor principal, Cupio, Answear si  All To Know.

Evenimentul va fi moderat de Dorina Florea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram