Cupa DHS si a ales castigatorii

26 iulie 2012

Sambata, 21 iulie 2012, a avut loc, in parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al capitalei, finala Cupei DHS, competitie care se afla la cea de a III a editie.

Competitia este organizata la nivel national de catre producatorul de biciclete Eurosport DHS si se adreseaza elevilor de gimnaziu si de liceu.

Concursul promoveaza un mod de viata sanatos, prin miscare, fapt care se reflecta si sloganul companiei Eurosport DHS – Viata in miscare. La faza nationala din acest an au concurat echipele castigatoare din cele 22 de judete participante.

Real Hypermarket a oferit premii tuturor finalistilor celei de a III a editii e Cupei DHS.

Castigatorii acestei editii sunt:

Gimnaziu:
loc I: Clubul Copiilor din Costesti - jud Arges
loc II: Liceul Teoretic Mihai Veliciu din Chisineu Cris - jud Arad
loc III: Colegiul National Mircea Cel Batran din Rm. Valcea - jud Valcea

Liceu:
loc I: Liceul Teoretic din Costesti - jud Arges
loc II:Liceul Teoretic Mihai Veliciu din Chisineu Cris - jud Arad
loc III: Grupul Scolar Petru Maior din Reghin - jud Mures

Produsele DHS sunt prezente in Romania intr-o retea formata din peste 400 de dealeri, iar in prezent Eurosport DHS exporta in tari europene precum: Franta, Germania, Finlanda, Irlanda, Italia, Tarile de Jos, Statele Baltice, Polonia, Cipru, Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Moldova.

Eurosport DHS va face permanent eforturi pentru a promova mersul pe bicicleta in Romania, astfel de cinci ani, EUROSPORT sponsorizeaza Turul Ciclist al Romaniei, precum si Tricoul Albastru, tricou care se acorda celui mai bine clasat roman.

2012 Grandz Comunicare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram