„Cumparam carti la kilogram” – anuntul perfect pentru cei care vor sa isi elibereze biblioteca

5 octombrie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In situatia in care o persoana este nevoita sa se mute sau pur si simplu vrea sa renunte la o cantitate mare de carti din biblioteca sa, anuntul „cumparam carti la kilogramde la Achizitii-Carti poate fi solutia ideala. Nu numai ca isi vor elibera spatiul, ci vor primi si bani pentru acest lucru. Vanzarea cartilor catre anticariat este avantajoasa din mai multe puncte de vedere pentru proprietarii de carti.

Anuntul „cumpar carti la kilogram” este de incredere?

Tinand cont ca anunturile de acest gen sunt specifice anticariatelor si pot aparea si sub alte forme, cum ar fi „cumparam carti pentru anticariat”, persoanele care vor sa vanda carti pot sa apeleze cu incredere la acestea. Spre deosebire de vanzarea cartilor pe internet, catre cumparatorii anonimi, vanzarea catre anticariat este caracterizata de transparenta.

Vanzatorii de carti pot sa aleaga un anticariat cu experienta, unul dintre acestea fiind Achizitii-Carti.ro. Transparenta este sustinuta si de faptul ca plata cartilor se face pe loc. Astfel, vanzatorul nu mai trebuie sa astepte o perioada pana primeste banii sau sa ofere detaliile cardului bancar necunoscutilor.

Cumparam carti la kilogram | Cumparam carti pentru anticariat | Achizitii-Carti.ro

cumparam carti la kilogram

Ce carti se pot vinde la anticariat?

Pe langa faptul ca pot vinde orice cantitate de carti, vanzatorii au posibilitatea de a renunta la carti din biblioteca personala fara ca domeniul acestora sa constituie un factor de interes. Achizitii-Carti cumpara titluri din orice domeniu, fie ca e vorba de literatura, geografie, istorie, arta sau astronomie. La anticariat se pot vinde chiar si dictionare si enciclopedii.

Tocmai de aceea vanzarea cartilor catre anticariat este solutia ideala pentru cei care vor sa isi elibereze biblioteca din motive diverse. Fie nu mai au nevoie de o parte din carti pentru ca au prea multe si cu siguranta nu le vor reciti, ori au nevoie urgent sa elibereze spatiu pentru titlurile noi.

Avantajul de care se bucura cei care aleg sa raspunda acestui anunt este faptul ca li se ofera un pret corect. Cu cat vand mai multe carti, cu atat vor obtine mai multi bani, ceea ce reprezinta un bonus in cazul in care initial se gandeau doar la o metoda prin care sa renunte la cartile vechi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram