Cumparam carti – ce cauta anticariatele care posteaza astfel de anunturi?

14 august 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cu siguranta ca persoanele care navigheaza zilnic pe internet au vazut macar o data un anunt postat de un anticariat, in care acesta isi experima dorinta de a achizitiona carti. Poate sa fie vorba de un anunt simplu si la obiectiv, ca de exemplu „cumparam carti”, insa exista si anunturi specifice, prin care anticariatele respective isi doresc sa obtina anumita tipuri de carti.

Spre exemplu, anunturile care pun accent pe vechimea cartilor au ca public tinta persoanele cu volume publicate cu multe decenii in urma. Astfel, operele achizitionate de curand n-au ce cauta printre acestea. Atunci cand vine vorba de genul de care apartine o lucrare, anticariatele nu sunt foarte stricte, ceea ce inseamna ca oamenii le pot vinde acestora carti din orice domeniu.

Cum se raspunde unui anunt de tipul „cumparam carti” postat de un anticariat?

Dupa ce a gasit anuntul potrivit, tot ce trebuie sa faca o persoana este sa foloseasca informatiile anticariatului pentru a intra in contact cu un reprezentant din partea lui, indiferent ca acest lucru este realizat prin intermediul numarului de telefon sau cu ajutorul adresei de E-mail. Restul detaliilor, precum locatia in care se afla cartile si evaluarea acestora sunt discutate ulterior.

In cazul anticariatului CumparCarti.ro, cei 12 ani de experienta in domeniu le permit specialistilor din cadrul lui sa faca niste evaluari cat mai corecte. Dupa ce acestia fac o oferta, plata se face cash, chiar la locuinta persoanei de la care au achizitionat cartile. Exista si oameni care aleg sa se ocupe de transport, situatie in care plata se face la sediul anticariatului.

Cumparam carti | achizitii carti | CumparCarti.ro

Cumparam carti

Ce au de castigat anticariatele si cei care aleg sa colaboreze cu ele?

Dupa efectuarea unor achizitii carti, anticariatele isi maresc colectiile, iar persoanele care nu se mai afla in posesia volumelor respective se bucura de o suma de bani pe care pot sa o foloseasca dupa bunul plac. Mai mult decat atat, spatiul eliberat in urma vanzarii poate sa fie si el reutilizat.

In concluzie, anticariatele se afla in cautare de carti publicate cu ceva ani in urma si care apartin unor domenii diverse.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram