fbpx

Cumpara acum 3 cutii cu Zeolit Silicic si primesti o cutie gratis

Activ Zeolit Silicic poate fi achizitionat la promotie din magazinul online www.zeolit-bionaturaplus.com ! Cumpara acum 3 cutii cu Zeolit Silicic si primesti o cutie gratis! Astfel, economisesti 190 de lei!

Suplimentul Zeolitul Silic reprezinta un salt in dezvoltarea conceptului de detoxifiere si este un adjuvant in afectiunile digestive, bolile hepatice si formatiunile tumorale.

Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani. Zeolitul era un remediu important in medicina Ayurveda si in medicina traditionala chineza.

Beneficiile Zeolitului Silicic asupra organismului:

  1. Elimina metalele grele din organism, inclusiv mercurul, cadmiul, plumbul, arsenicul, aluminiul, staniul. Zeolitul Silicic elimina, de asemenea, si particulele radioactive.
  2. Reduce multiplicarea virusilor, prin eliminarea componentelor virale.
  3. Reduce riscul aparitiei cancerului. Sunt dovezi ca zeolitul silicic, nu numai ca elimina toxinele asociate cu cancerul, ci chiar distruge celulele canceroase, prin declansarea unei gene represiv-tumorala numita P-21.
  4. Are efect antioxidant si previne imbatranirea prematura.
  5. 5. Creste imunitatea.
  6. Adjuvantul perfect in afectiunile digestive, bolile hepatice si afectiunile cronice.
  7. Rol de protectie a cartilajului, a oaselor, datorita siliciului.

Datorita proprietatilor sale unice, Zeolitul Silicic este recomandat de catre Dr. Catalin Luca.

Bucura-te acum de oferta BioNatura: La achizitionarea a 3 cutii de Activ Zeolit Silicic primesti 1 cutie gratis! Vei economisi 190 de lei!