Cum te poate imbolnavi praful din casa? Apeleaza la un anticariat de carti pentru a-ti proteja sanatatea!

16 septembrie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Din pacate, peste 20% din populatia intregului Glob prezinta sensibilitate la acarieni, conform estimarilor celor mai noi studii, iar praful care se gaseste in locuinte poate provoca rinita alergica, crize de conjunctivita si boli de piele. Cum foarte mult praf se aduna pe cartile din biblioteca, din ce in ce mai multi proprietari apeleaza la serviciile unui anticariat care cumpar carti pentru a scapa de aceasta problema.

Caldura, umezeala si numarul mare de carti sunt medii propice pentru formarea prafului si a acarienilor. Acesti acarieni traiesc cu preponderenta in tesaturi, mobiler tapitat, dar si in carti. Praful si acarienii pot declansa reactii alergice si probleme de sanatate de mai multe tipuri.

Un anticariat care cumpara carti poate fi o solutie inclusiv pentru mentinerea starii de sanatate si a atmosferei curate in casa

O sursa majora de alergeni este reprezentata de praf, de acarienii si dejectiile acestora, care pot provoca sau agrava bolile alergice. De aceea, persoanele cu predispozitie alergica se confrunta cu simptome neplacute, precum stranut, mancarimi, secretii nazale, mancarimi oculare si lacrimare excesiva.

Acarienii pot contribui si la declansarea crizelor de astm, iar cei afectati se pot confrunta cu tuse si cu probleme respiratorii, mai ales pe timpul noptii. In cazul in care declansarea crizelor de astm are cauze necunoscute, iar pacientii banuiesc ca praful din incaperi este principalul responsabil, trebuie sa ia decizia de a apela la cumparatori de carti vechi care, nu numai ca ii scapa de praful din incapere gratuit, ridicand sursa acestuia, ci le ofera si o suma de bani.

Anticariat care cumpar carti | cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

anticariat care cumpar carti

Cum afecteaza praful sanatatea?

Praful din incaperea in care se afla biblioteca familiei poate afecta sanatatea locatarilor. Acesta poate declansa:

  • alergii severe – care se manifesta prin crize de tuse si stranut;

  • afectiuni ale pielii;

  • crize de conjunctivita si de rinita alergica.

Cea mai simpla metoda de a scapa de praful din casa este aceea de a elimina cartile vechi, practic toate elementele care pot depozita praf si care pot crea aceste stari neplacute. Cu un simplu click pe pagina https://cumparcarti.ro, proprietarii se pot bucura de servicii prompte, rapide si de buna calitate prin care reprezentantii unui renumit anticariat se deplaseaza la domiciliul acestora si le ofera o suma de bani in schimbul volumelor pe care le cumpara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram