Cum te obisnuiesti rapid cu purtarea unei proteze dentare?

15 septembrie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Specialistii in realizarea celor mai solicitate tipuri de proteze dentare in sector 2, , sunt de parere ca acomodarea cu aceste dispozitive nu pare deloc facila, mai ales daca este vorba despre o proteza totala care in primele zile si saptamani determina puternice inconveniente. Cu toate acestea, a putea zambi, vorbi si mesteca din nou corect, a rade si a avea un aspect normal sunt rezultatele vizibile si aproape imediate ale purtarii protezei.

Acomodarea cu purtarea unei proteze dentare este mai simpla daca se tine cont de sfaturile specialistilor

Pana cand pacientul se obisnuieste sa poarte proteza, este necesar un proces de acomodare care se finalizeaza cu succes daca lucrurile sunt tratate corect si cu multa rabdare. Dupa potrivirea noii proteze, medicul stomatolog si-a terminat treaba, iar pacientii sunt nevoiti sa se acomodeze singuri cu noul corp strain din gura.

Prima neliniste a pacientilor este legata de depasirea senzatiei de corp strain si de reglarea procesului de masticatie. Inca din prima zi de purtare a protezei dentare, este important ca pacientii sa fie constienti de faptul ca toate senzatiile pe care le au sunt normale si ca suieratul sau sunetele ciudate vor disparea in timp.

Lectura individuală cu voce tare si bomboanele mentolate ajuta la acomodarea cu noua proteza

Recomandarile medicilor specialisti care reprezinta clinica dentara Elveto Dent in primele zile de purtare a protezei dentare fac referire la cititul din ziare sau din carti cu voce tare, astfel incat pacientii sa vada care sunete le pun probleme si pe ce trebuie sa puna accent sau ce trebuie sa evite in conversatiile pe care le poarta cu ceilalti.

Clinica dentara Elveto Dent | Proteze dentare in sector 2 | Elveto-Dent.ro

proteze dentare in sector 2

Obiceiul de a suge bomboane mentolate sau fructate (cu conditia sa fie tari si sa nu se lipeasca de dinti) este recomandat pentru acomodarea cu noua proteza dentara. Exercitiile de dictie sunt foarte importante in perioada de adaptare cu noua proteza.

Cum si ce mancati in primele zile de purtare a protezei dentare?

Conform sfaturilor specialistilor https://elveto-dent.ro, primele zile de purtare a protezei dentare sunt mai delicate, de aceea mancarea trebuie sa fie cat mai moale sau taiata in bucatele mici. De asemenea, nu se recomanda consumul alimentelor tari si nici muscarea acestora cu dintii din fata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram