fbpx

Cum te influenteaza parfumul de camera?

Oamenii pot detecta pana la un trilion de mirosuri diferite. Mirosul este unul dintre cele mai puternice simturi si in acelasi timp unul dintre cele mai sensibile. Modul in care miroase locul in care ne aflam poate sa ne influenteze starea de spirit, trezind amintiri sau activand anumite emotii.

Cel mai adesea modul in care miroase mediul inconjurator nu poate fi controlat, insa in acel spatiu mic si intim pe care il numim acasa, mirosul poate fi exact acela pe care ti-l doresti. Cu unul dintre zecile de parfumuri ambientale de la Bozo poti obtine rapid miros de bergamote, grepfruit, bubblegum sau liliac si poti imbunatati in mod considerabil ambianta dintr-o incapere.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un odorizant de camera?

In principiu, ai libertatea de a alege acel odorizant care iti trezeste cele mai multe sentimente placute. Pe langa aroma insa, trebuie sa tii cont si de o serie de alte criterii, care pot face odorizantul mai eficient:

  • Tine cont de modul in care aroma este difuzata in camera. Exista odorizanti programabili si semiprogramabili, care permit dispersarea parfumului la anumite intervale de timp sau exista odorizanti simpli, care elibereaza tot timpul arome;
  • Tine cont de dimensiunea incaperii in care este pus odorizantul;
  • Tine cont de locul in care se afla aceasta sursa de parfum! Mirosul din dormitor trebuie sa fie total diferit de mirosul din living sau cel din baie. De asemenea, daca vrei un odorizant pentru un spatiu de lucru, este bine sa alegi anumite arome si o anumita intensitate.

Ce efect pot avea parfumurile de camera asupra oamenilor?

Pe langa faptul ca pot genera o stare de bine, parfumurile ambientale pot avea o multime de alte efecte, in functie de aroma si de modul in care sunt folosite:

  • pot creste timpul petrecut de oameni intr-un magazin;
  • pot creste eficienta angajatilor;
  • ajuta la promovarea foarte buna a unui produs;
  • pot contribui la conturarea unor amintiri placute.

Este foarte important, asadar, sa folosesti odorizanti de camera, atat acasa, cat si la locul de munca.

De asemenea, este foarte important sa folosesti odorizanti de foarte buna calitate. Daca vrei sa mergi la sigur, pe www.bozo.ro poti descoperi o multime de mirosuri imbatatoare, produse in Romania si cu o calitate certificata. Indiferent ca vei alege un difuzor de arome cu programare sau o simpla sticluta cu parfum, daca alegi un produs de calitate te vei putea bucura de o multime de avantaje.