Cum știi că ai ales cel mai bun cazan pe cărbune?

Centrala termica pe lemne si carbuni Stropuva

Ori de câte ori ne hotărâm să cumpărăm ceva, ne stă la dispoziție o gamă foarte largă de produse, din toate categoriile, pentru toate gusturile și pentru toate nevoile. Dacă uneori de este greu să ne decidem ce fel de ciocolată să cumpărăm, ei bine cum procedăm când este vorba despre ceva foarte important cum ar fi o casă, o mașină sau de ce nu, o centrală termică? Cea mai importantă și probabil și prima întrebare este “Care este cea mai bună?”.  Este o întrebare ce apare foarte frecvent în minte și pe buzele oamenilor, și la care răspunsul este destul de greu de găsit. Printre avantajele și dezavantajele unui produs, căutăm deseori un numitor comun care să ne mulțumească și nevoile și portofelul.

De ce un cazan pe cărbune?

Răspunsul este cât se poate de simplu. Cazanele pe cărbune au numeroase avantaje, iar prețul nu diferă foarte mult față de cel al centralelor pe lemne. Cazanele pe cărbune pot încălzi suprafețe foarte mari, cum ar fi locuințe unde sunt montate sisteme de încălzire cu calorifere, boiler cu încălzire pentru apă caldă și menajeră, sau încălzire prin pardoseală,  fără să se simtă un consum exagerat de combustibil. Cărbunele este o materie primă ușor de procurat, el fiind folosit și pentru a genera electricitate sau la unele procese industriale. În zonele în care racordarea la gaz nu este posibilă, centralele pe lemn sau cărbune sunt perfecte.

Stropuva oferă cel mai bun cazan pe cărbune clienților?

Stropuva pune la dispoziția clienților 6 modele diferite de centrale termice, fiecare fiind potrivită pentru nevoile clienților, 3 dintre ele având pe lângă lemn și brichete de rumeguș, și cărbunii ca și combustibil solid. Centrala pe cărbuni are o autonomie termică ridicată având un timp de ardere de până la 5 zile atunci când este încărcată cu cărbuni, acest lucru fiind posibil datorită tipului lent de ardere, adică ardere de tip lumânare, unic în lume care permite și introducerea lemnelor verzi. De aici vine și randamentul de până la 90%, ceea ce rezultă o maximă eficiență dar și faptul că centrala este una foarte economică. Centralele termice Stropuva sunt fabricate în Lituania, au certificat CE, sunt dotate cu ventilator iar clienții primesc garanție pentru 5 ani. În plus, pe site sunt puse la dispoziție numeroase informații utile, cum ar fi instalarea pas cu pas a centralelor, însoțită de material video și de cartea tehnică a produsului.

Concluzia este că Stropuva oferă cel mai bun cazan pe cărbune, adică cea mai bună centrală pe cărbune, ținând cont că această centrală este universală deoarece pe lângă cărbuni, aceasta poate fi alimentată și cu lemne sau brichete de rumeguș, păstrându-și eficiența și oferind același confort pentru locuința clientului. Raportul calitate-preț este excelent iar clienții care au achiziționat deja centrale termice de la Stropuva sunt foarte mulțumiți și oferă feed-back-uri pozitive, dovadă că am găsit răspunsul la întrebarea “ Care este cea mai bună/cel mai bun?”, adică centrala Stropuva.