Cum se poate porni o afacere cu pachetul “Vreau Site Basic”?

Foarte multi se intreaba de ce ar trebui sa achizitioneze un website. Nu ar putea oare construi unul gratis, cu programe de tipul “do-it-yourself”? Cineva si-ar putea construi un astfel de site, dar marea majoritate a serviciilor de tipul “do-it-yourself” si chiar si Yahoo prin Yahoo! SiteBuilder, vor oferi site-uri gratis si hosting redus doar ca sa isi construiasca o baza de clienti captivi. Asta inseamna ca ei detin drepturile pentru site-ul pe care utilizatorul tocmai l-a construit si in consecinta acesta nu va putea fi mutat chiar daca va aparea o oportunitate mai buna de gazduire. Acest lucru inseamna ca va trebui ca utilizatorul sa reconstruiasca site-ul de la temelii, pe o alta platforma software, pe un alt server si sa il faca sa fie compatibil cu browserele existente.

Exista programe excelente precum “Dreamweaver”, dar pretul acestora incep de la 220 EUR si ajung pana la 3000 EUR, in functie de nevoile de dezvoltare. Dreamweaver necesita totodata si ore intregi de invatare, o estimare realista fiind in jur de 480 de ore. Photoshop este un alt program bun pentru construirea de site-uri. Pretul lui insa este undeva intre 220 EUR si 530 EUR. Desigur ca mai intotdeauna este nevoie si de un editor HTML, editor care costa in jur de 59 EUR.

Sigur ca cineva poate gasi aceste programe la un pret avantajos, dar in timp ce se pierde timp cautand oferte bune, exista intotdeauna varianta mai rapida de a achizitiona pachetul web “Vreau Site Basic” pentru numai 49 EUR si toate aceste probleme dispar.

Cei care opteaza pentru pachetul “Vreau Site Basic” pot customiza totul: stilurile CSS, culorile, layout-ul si imaginile. Site-ul va fi construit rapid, in aproximativ 3 zile, si dupa ce clientul isi da acceptul, site-ul va fi publicat pe internet.

Posibilitatile si oportunitatile pe care le au cei care isi achizitioneaza un astfel de pachet sunt uimitoare: mici afaceri cu restaurante, ateliere de reparatii sau magazine pot sa apara de acum online. Clientii vor putea gasi numarul de telefon, locatia si produsele comercializate. Este optiunea perfecta pentru cei care au nevoie de un site usor de utilizat si realizat rapid.

Studio 9 isi asuma riscul: inainte ca un client sa plateasca pachetul “Vreau Site Basic”, site-ul este publicat intr-un mediu de testare online pentru a putea fi verificat. Acest lucru inseamna ca un client nu trimite banii spre o locatie necunoscuta sperand ca poate va primi ceva inapoi de acesti bani.

Pachetul “Vreau Site Basic” reprezinta un website de pana la 4 pagini web, cu design customizat, specific domeniului de activitate ales, inseamna consultanta gratuita in vederea alegerii numelui de domeniu si a planului de gazduire, dar si instalarea site-ului pe server-ul serviciului de gazduire ales.

Un astfel de site poate fi bun pentru inceput si se poate opta ulterior pentru un pachet mai complex, care sa ofere si cos de cumparaturi integrat sau formulare de comanda. Pentru website-uri mai complexe exista oricand disponibil unul din celelate pachete web “Vreau Site”: Standard, Standard +, Premium si Magazin Virtual.