Cum se obtine ajutorul de inmormantare in 2021

20 ianuarie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Se spune ca in vremuri de restriste sau incerte, cum a fost si perioada de pandemie, raman unele lucruri certe, printre care si moartea. Este eveniment neplacut, dureros, dar si inevitabil si uneori chiar surprinzator. Pare  ca orice modificare ar fi, cand vine vorba de inmormantare aceleasi articole sunt necesare.

In 2021, cel putin in prima parte a anului, se mentin aceleasi ajutoare oferite de stat pentru inmormantarea unei rude. Acestea pot acoperi o parte din acele servicii funerare non stop la care veti apela, in functie si de preferinte si de cuantum.

Pentru a primi ajutorul funerar trebuie sa faceti mai intai dovada ca ati avut cheltuieli de acest gen

Altfel spus, vorbim despre necesitatea de a cheltui mai intai din buzunarul propriu. De regula la Casa de Pensii trebuie sa faceti o singura astfel de dovada a unor cheltuieli suportate, iar cum primele necesitati sunt sicriul si crucea, acestea sunt si prima dovada de care aveti nevoie.

Nu va conta ce tip de sicriu achizitionati, suma decontata de la stat este aceeasi, in functie de grupa din care faceti parte:

  • 429 de lei pentru cei care nu aveau datorii la stat si erau asigurati. Nu va conta neaparat daca era pensionar sau nu, ci conteaza daca era asigurat si cu platile la zi in acest sens.
  • 715 de lei pentru cei care nu erau asigurati, pentru un membru de familie al unui asigurat.

Pachete funerare pe baza de talon de pensie

Dat fiind ca uneori un astfel de eveniment se intampla inopinat, pentru ca presiunea financiara este destul de mare, agentia de servicii funerare Rarox a gandit pachete de servicii avantajoase. In acest sens, asa cum regasiti si in cadrul paginii oficiale funerarenonstop-bucuresti.ro la sectiunea pachete funerare exista mai multe variante.

Concret, acestea vor fi achitate pe baza talonului de pensie, urmand ca ulterior sa fie decontata suma aferenta ajutorului de inmormantare. Deciziile pot fi luate pe loc si in functie de preferinte si de buget pot fi alese variantele corespunzatoare. Cert este ca aici se vor  gasi optiuni standard, economice sau chiar si cele de lux.

 

Contact:

[email protected]

0769.658.216

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram