Cum se intretine zambetul frumos?

13 februarie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Numeroase persoane se intreaba cum poate fi mentinut un zambet frumos - justificat de astfel, doar este precum o carte de vizita -, iar specialistii de la cabinet stomatologic din Bucuresti ofera mai multe detalii in acest sens. Pe langa vizitele periodice la stomatolog sunt recomandate si alte metode care sa contribuie la un aspect impecabil al dintilor.

Vizita la cabinet stomatologic Bucuresti

Fie ca este vorba despre vizite de rutina sau despre un program intens de albire, la clinica stomatologica din Sector 4 pot fi gasite cele mai bune solutii pentru a mentine un zambet frumos tot timpul. Specialistii de la http://implantologiesector4.ro au toate resursele necesare pentru albirea profesionala a dintilor, intr-un mod cat mai eficient. Vizitele periodice la stomatolog ajuta pacientul sa descopere din timp toate problemele dentare pe care le are, astfel incat sa poate interveni inainte ca acestea sa se agraveze.

Evitarea alimentelor cu potential colorant

Ceaiurile, cafeaua, vinul rosu si fructele de padure, de exemplu, sunt alimente cu potential colorant. Daca nu pot fi evitate, din diverse motive, se recomanda spalarea dintilor imediat dupa consum. Unele dintre acestea sunt mici placeri vinovate, in timp ce altele sunt chiar recomandate, asa cum se intampla in cazul fructelor de padure, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa fie complet eliminate.

Cabinet stomatologic din Bucuresti | Clinica stomatologica din Sector 4 | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic din Bucuresti

Utilizarea dintilor strict pentru scopul pe care il au

Dintii ar trebui sa fie utilizati doar pentru mestecare si vorbire. Se recomanda evitarea folosirii lor pe post de clesti, foarfeca sau cutit. Sunt numeroase persoane care sparg nuci si alune in dinti, ceea ce este complet gresit, deoarece exista instrumente special concepute in acest sens. La fel, nu se recomanda utilizarea dintilor pentru a rupe fire, pentru a scoate dopuri de sticla sau pentru a smulge, taia si rupe diverse ambalaje. In momentul in care dintele intra in contact cu suprafete dure exista riscul ca smaltul sa se sparga, iar de aici pana la o carie drumul nu este deloc lung.

Toate aceste sfaturi, insotite de un tratament de albire profesional, face ca zambetul sa ramana estetic pentru foarte mult timp, fara niciun fel de problema. Recomandarea specialistilor este ca fiecare pacient sa faca vizite de rutina la 4 luni in cazul fumatorilor sau la 6 luni in cazul nefumatorilor. De asemenea, pentru persoanele cu diabet sau alte boli cronice, vizita la cabinet va fi indicata de medicul specialist, astfel incat mentinerea unei danturi sanatoase sa fie posibila.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram