Cum se elimina tartrul de pe dinti la clinica dentara Elveto-dent?

11 noiembrie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Aspectul dintilor cu tartru ofera o imagine nu tocmai buna, asa ca foarte multi dintre tineri, dar si adulti vin la clinica dentara Elveto-Dent pentru rezolvarea acestei probleme. Acest strat galbui deranjeaza oamenii si le provoaca un disconfort in general, pe langa faptul ca provoaca riscuri precum cariile.

Pentru mai multe detalii despre procedura, pacientii pot intra pe site-ul elveto-dent.ro sau pot merge direct la clinica de detartraj în sector 2. Periajul este ingrijirea de baza care trebuie aplicata pentru a garanta sanatatea bucala si, in special, pentru a lupta impotriva tartrului pe dinti.

Ce presupune curatarea profesionala a dintilor la clinica dentara Elveto-Dent?

Periodic, o curatare efectuata de un profesionist va ajuta pacientii si le va elimina resturile de placa bacteriana care sunt greu de indepartat.

Chiar daca majoritatea pacientilor sunt foarte disciplinati si atenti in igiena lor zilnica, curatarea profesionala efectuata de un specialist va fi necesara pentru a indeparta placa dentara cea mai rebela si dificil de atins.

Mai mult, daca igiena pacientilor a fost deficitara si daca tartrul este deja prezent pe dintii lor, doar o curatare profunda efectuata de medicul dentist in cabinetul sau va putea sa o reduca. Pacientii nu vor putea face nimic mai mult pentru a lupta impotriva placii dentare acasa.

Clinica dentara Elveto-Dent | Detartraj în sector 2 | Elveto-Dent.ro

clinica dentara Elveto-Dent

Este chiar probabil sa fie nevoie de mai multe vizite la dentist pentru a indeparta cu succes tartrul de pe dinti, daca este foarte abundent sau foarte incrustat. In acest caz, este posibil ca specialistul sa utilizeze o tehnica numita scalare. Pentru aceasta, el va trece la o razuire coronala. Prin aceasta tehnica, se va elimina tartrul vizibil pe dinti si cel care se depune in interiorul gingiilor.

Exista cateva solutii de casa care sunt folosite in mod traditional pentru a indeparta tartrul de pe dinti. Aceste remedii pot fi utilizate ca suplimente, dar nu ar trebui niciodata utilizate ca alternative la tratamentul mentionat. Scopul acestor metode este de a zgaria dintii pentru a indeparta tartrul. Astfel, printre cele mai cunoscute, exista bicarbonat de sodiu, seminte de susan si coaja de portocala sau lamaie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram