Cum scapi de gușă?

9 noiembrie 2020
Autor:
DigitalUp

Îndepărtarea gușii sau bărbiei duble este o sculptură a guşii în zona de sub maxilar, care se poate face prin liposucție, excizia depunerilor de grăsime, plicarea și / sau rezecția structurilor musculare subiacente (platism, digastric), rezecția unei părți a glandelor salivare submandibulare puse. Cicatricea este de obicei ascunsă sub bărbie. Această operație poate fi combinată cu un alt tip de procedură estetică, de cele mai multe ori ridicând gâtul (non-clift) sau modelând osul cu un implant. Această operație este unicul raspuns la intrebarea cum scapi de gusa.

Îndepărtarea gușii este potrivită pentru tine

Această intervenție poate fi efectuată chirurgical numai în cazurile în care metodele non-chirurgicale de modelare a bărbiei, nu pot duce la rezultatul dorit. Aceasta este o procedură extrem de individuală și ar trebui să o faci pentru tine, și nu să îndeplinești dorințele altcuiva. Aceasta este o procedură bună pentru tine dacă ești sănătos fizic și ai o atitudine pozitivă și obiective realiste pentru a-ți îmbunătăți aspectul.

Care este cea mai bună vârstă pentru a elimina gușa?

Această procedură poate fi efectuată în orice moment după formarea anatomică completă a maxilarului inferior și a țesuturilor din jur, care de obicei are loc la vârsta de 18-20 de ani. Liposucția bărbiei este o procedură exclusiv cu orientare estetică. Include nu numai îndepărtarea grăsimii subcutanate, ci și ridicarea pielii în zona tratată. Aceste două componente fac posibilă corectarea defectelor de aspect, asociate formării unei bărbii duble și pentru a face forma feței mai clară și mai atractivă. Cele mai utilizate metode sunt liposucția cu laser și radiofrecvență a bărbie. Acestea asigură atât îndepărtarea celulelor adipoase, cât și strângerea pielii în zona afectată, care duc la obținerea unui rezultat pronunțat fără cicatrici și alte defecte vizibile ale pielii.

Liposucția cu laser a guşii

Liposucția cu laser este o metodă de înaltă tehnologie care este potrivită pentru corectarea nu numai a gușii, ci și a feței. Liposucția cu laser implică două etape. În primul rând, se fac două sau trei găuri mici, situate în linia submandibulară. Acolo se introduce o canulă fină, prin care este trecută o fibră laser optică. Raza laser distruge celulele adipoase, distrugându-le pereții. Grăsimea lichefiată se îndepărtează cu ajutorul unui vid. Apoi, prin aceleași deschideri, energia laserului ajunge la derma profundă. Acest tratament este, de fapt, o încălzire extrem de selectivă, incluzând regenerarea activă a țesuturilor și sinteza puternică a colagenului în piele. Cadrul dens de colagen rezultat, ca urmare a reînnoirii celulare, va oferi protecție împotriva țesuturilor moi care se lasă. Pielea din zona tratată devine extrem de strânsă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram