Cum sa scapi definitiv de firele de par nedorite?

24 august 2010

Beauty One a gasit solutia pentru problemele noastre si a introdus pe piata din Romania noul aparat pentru epilare definitiva HPLight, special conceput pntru a putea fi utilizat in conditii de maxima siguranta chiar si in confortul propriei locuinte.
Cum functioneaza? Firul de par (melanina din acesta) absoarbe lumina emisa de aparat si o transforma in caldura, distrugand astfel firul de par de la radacina. Cu cat exista mai multa melanina in firul de par (este mai inchis la culoare) cu atat procesul de eliminare a parului este mai eficient.
In plus, trebuie sa stiti ca HPLight afecteaza doar firele aflate in faza de crestere Anagena, adica aproximativ 30% dintre firele de par de pe orice parte a corpului. Prin urmare, pentru a ajunge la stadiul de epilare definitiva trebuie sa cuprindem un ciclu complet de crestere a parului.
Desi cele mai bune rezultate s-au inregistrat pe parul negru si saten inchis, aparatul este eficient si pe parul saten si saten deschis, insa vor fi necesare mai multe sedinte.
Aparatul este foarte sigur, avand protectie incorporata, iar lumina pulsata nu se declanseaza pana cand aplicatorul nu intra in contact cu pielea.
Un alt avantaj consta in dimensiunea locului luminat care e de 6 cm2, putand astfel sa acopere parti mari ale corpului intr-un timp foarte scurt.
Scapati de grija epilarii utilizand aceasta noua tehnologie. Un mod economic, eficient, foarte usor de utilizat si nedureros de avea in permananta o piele fina.
Nu-i asa ca e exact ce va doreati?
Pentru mai multe informatii accesati www.luxbeauty.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram