Cum sa pastrati motivatia pentru citit?

Cumpar Carti Bucuresti

Multi oameni isi doresc sa afle sfaturi despre citit pentru a-si imbunatati acest obicei. In mod specific, uneori chiar si cei mai impatimiti cititori de carti isi pierd motivatia si au nevoie s-o recastige in permanenta.

Pentru ca interesul pentru citit sa fie intotdeauna viu, cititi ceva usor, simplu si mai distractiv, cel putin la inceput, pana faceti o rutina din acest comportament. Daca doriti sa fiti cu adevarat motivati, cel putin pentru moment, uitati de Tolstoi sau David Foster Wallace si luati la lecturat un roman usor sau o carte cu benzi desenate sau altceva accesibil. Poate v-ar placea colectia Saga, Harry Potter sau alte carti de aventuri.

Nu uitati sa va asezati comod atunci cand cititi! Cand aveti probleme cu concentrarea asupra unei carti pe care vreti sa o cititi, constientizati pozitia corpului. Se intampla adesea sa nu va dati seama ca problema este una fizica. O lipsa a confortului fizic poate duce la concentrarea asupra a orice altceva, numai asupra cititului nu, de aceea este importanta revizuirea pozitiei de citit. O muzica in surdina, o cafea sau un ceai aromat pot spori confortul de care aveti nevoie!

Presupunand ca aveti o problema cu atentia si va distrag o multime de lucruri pe care le vedeti in timpul cititului, faceti tot posibilul sa le eliminati din campul vizual. Daca e zgomot, gasiti un loc linistit sau casti antifonice, daca este vorba de tehnologie, o puteti pune intr-o alta incapere. Solutii sunt, ideal ar fi sa le gasiti pe cele potrivite stilului dumneavoastra.

O modalitate de a ramane motivat pentru lectura este aceea de a lua cartile oriunde mergeti. Puteti citi in aproape toate locurile, in timpul calatoriei cu mijloacele de transport, in timp ce stati la o coada, in timp ce asteptati sa intrati la medic, in calatorie, in baie, in bucatarie. Posibilitati sunt infinite, tine de dumneavoastra daca profitati de ele!

Cumparam carti din toate domeniile!

Daca reusiti sa ramaneti destul de motivat si achizitionati carti pe care le cititi, dar pe care nu le puteti pastra din diferite motive, cumpar carti in Bucuresti, deci le puteti vinde pentru a refinanta alte titluri. Accesand http://www.anticariat-carti.com/ totul devine simplu pentru ca puteti afla informatii concrete despre faptul ca cumparam carti din toate domeniile, oferim evaluare gratuita si plata pe loc!