Cum sa organizezi un botez reusit pentru micutul tau

1 aprilie 2018
Autor:
Touch Media

Un botez frumos trebuie sa te transpuna intr-o stare de fericire calma, spirituala, deosebita de fericirea resimtita la nunta sau la o petrecere oarecare. Botezul inseamna altceva si se traieste diferit. Atmosfera trebuie sa fie diferita pentru ca e vorba de o petrecere de familie, intima, calda. Pentru a crea o astfel de atmosfera ai nevoie de un restaurant botezuri Bucuresti. Ai nevoie de o locatie potrivita numarului de persoane, nici prea mare, nici prea mica, in culori calde, adecvate unui moment sublim de crestinare.

Cum alegi meniul?

Meniul nu trebuie sa fie ultrasofisticat ci mai degraba lejer, potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti. Poti alege din catalogul de meniuri al unui restaurant botezuri Bucuresti exact mancarea potrivita stilului tau si familiei tale. Alege feluri de mancare apetisante, colorate, salate satioase, putina carne si de ce nu, niste paste cu fructe de mare pe care le vor savura atat cei mici cat si cei mari. N-ai nevoie nici de prea multe feluri de bautura. Niste vin bun este probabil suficient dat fiind ca sunt prezenti copii si ca petrecerea nu are loc la miezul noptii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram