Cum sa obtii bani de la un anticariat

15 iulie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Exista situatii in care unii oameni au nevoie de o anumita suma de bani, pe care sa o obtina intr-un mod mai rapid, o solutie inedita in acest caz o reprezinta serviciile oferite de Cumpăr Cărți, un anticariat care cumpara carti. Astfel ca daca acestia au in biblioteca niste carti pe care nu le mai citesc si nu mai prezinta nici un interes pentru ei, le pot valorifica vanzandu-le unor anticariate.

Tot mai multe anunturi de genul „cumpar carti în Bucuresti” sunt prezente in mediul online anuntand o activitate specifica anticariatelor, dar nu foarte cunoscuta in randul oamenilor obisnuiti. Totusi, pasionatii de carti cunosc foarte bine avantajele de care se pot bucura atunci cand aleg sa isi vanda cartile unor astfel de institutii.

Avantajele vanzarii de carti catre anticariate

Anticariatul on-line CumparCarti.ro este unul dintre cele mai cunoscute anticariate in randul iubitorilor de carti, care se ocupa cu aceasta activitate. Acest lucru se datoreaza si seriozitatii si corectitudinii pe care acesta le ofera clientilor sai atunci cand le cumpara cartile deoarece din echipa sa face parte si un evaluator specializat, care este in masura sa evalueze corect cartile si sa stabileasca pentru acestea pretul corect.

Pe langa acest serviciu, gratuit pentru clienti, echipa anticariatului se deplaseaza pana la adresa indicata de client pentru a ridica toate cartile, indiferent ca sunt 50 volume sau 1000. In plus, acestia isi primesc suma de bani care reprezinta contravaloarea cartilor pe loc, cash.

Cumpar carti în Bucuresti | anticariat care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariat care cumpara carti

De asemenea, lipsa unor conditionari, cum este cazul cu numarul de carti, precum si in ceea ce priveste categoria din care fac parte cartile, anticariatul achizitionand carti de orice fel, reprezinta un alt avantaj important. Singurul aspect de care trebuie sa tina cont vanzatorii de carti este acela ca volumele sa se afle intr-o stare buna, fara deteriorari grave sau cu pagini ori coperta lipsa.

In acest fel oricine doreste sa isi elibereze spatiul din biblioteca ori au nevoie de o anumita suma de bani, vanzarea cartilor pe care nu le mai citesc catre anticariate reprezinta o solutie foarte buna. Acestea sunt, de asemenea, avantaje importante pentru pasionatii de carti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram