Cum sa iti decorezi casa doar din lumini?

Decoratiunile intr-o locuinta sunt foarte importante, acestea dau o nota personala casei si completeaza perfect arhitectura si liniile elegante din incapere. Lumina influenteaza foarte mult starea de spirit si are puterea de transforma casa, oricat de neprimitoare ar fi aceasta. Atunci cand amenajam o locuinta trebuie sa avem in vedere alegerea iluminatului decorativ pentru fiecare camera si in functie de designul si culoarea podelelor si peretilor. Sursele de iluminat determina o atmosfera placuta, o stare de relaxare, iar calitatea luminii si functionalitatea acesteia sunt influentate de becurile utilizate.

Ce becuri folosim pentru amenajarea unei case? Banda led Philips este una dintre optiunile pe care le puteti alege pentru decorarea incaperii, fie ca alegeti sa iluminati tavanul fals, treptele sau obiectele din mobilier, banda led face minuni intr-un spatiu anost din punct de vedere estetic, dar nu este recomandata folosirea excesiva a acesteia. Se recomanda folosirea benzilor led in living sau in dormitor pentru un efect deosebit, dar si pentru senzatia de marire a spatiului. Benzile led sunt ideale pentru a da un plus de farmec incaperilor comune.

Corpurile de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting pot completa de asemenea designul unei incaperi, iar pozitionarea strategica este foarte importanta pentru crearea unui spatiu placut, primitor, dar in acelasi timp functional. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design si produc luminozitate intr-o incapere, iar in acest moment sunt un suport esential in orice proiect de interior.