Cum sa alegi priza potrivita

29 octombrie 2018
Autor:
Star Marketing Media

Priza electrica este un produs necesar pentru orice casa si birou pentru a ne putea conecta la o sursa de curent sigurata si a utiliza aparatele electronice si electrocasnice.

Initial alegerea prizei electrice poate parea un lucru sigur dar nu este asa daca nu ai cunostiinte in domeniu. Este important atunci cand alegi prizele electrice sa le alegi din magazine de specialitate care sa iti ofere garantia calitatii.

Cand alegem priza electrica trebuie sa fim atenti la mai multe aspecte si caracteristici.

In functie de tipul lor prizele electrice pot fi simple, duble, triple sau cu 4 socluri.

Un model tipic de priza este acela simplu - des intalnit in birouri sau case. De obicei vei avea nevoie de mai multe intrari deci se recomanda prizele duble sau triple pentru ca vrei sa conectezi la priza atat televizorul, calculatorul, imprimanta si alte electrocasnice.

Prizele electrice se aleg si in functie de materialul din care sunt realizate - sunt prize din plastic - acesta fiind cel mai intalnit model de pe piata pentru ca pretul este foarte accesibil.

Mai gasim prize din polimeri - foarte rezistente la for si au devenit modele extrem de folosite.

Daca iti doresti o priza rezistenta la impact si care este ignifuga alege priezele din ceramica.

Daca vrei sa ai la birou sau in spatiile comerciale acces sigur si alimentare rapida 24 din 24 dar si date USB prizele Bachmann sunt solutia ideala.

Toate prizele Bachmann distribuite de Protege Parol au forme moderne si inovatoare care sa ocupe cat mai putin spatiu si se muleaza perfect pe orice tip de mobilier.

Descopera gama de prize Desk si DUE care sa iti permita sa iti amenajezi spatiul de lucru asa cum doresti tu pentru o sursa de alimentare sigura si continua.

Descopera gama de prize Bachmann pe www.eshop.protege.ro si pe protege.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram