Cum sa alegi lampa de manichiura potrivita

Lampile cu uv pentru manichiura sunt utilizate in toate saloanele de specialitate pentru a obtine unghii elegante si frumoase.

 

Acum 20-30 de ani era foarte scump sa ai o lampa uv proprie iar aceasta se gasea doar la saloanele de manichiura/pedichiura.

 

Din fericire piata a evoluat iar acum poti gasi o lampa cu ultraviolete online sau in magazinele specializate.

 

Nu doar varietatea mare de lampi le face mai accesibile ci si preturile reduse si competitive.

 

Dar ce faci cand vine momentul sa iti cumperi propria ta lampa de manichiura? Dupa ce criterii sa alegi lampa? In acest articol vei afla cele mai importante aspecte dupa care sa alegi o lampa pentru manichiura ta.

 

Puterea lampii – criteriul nr 1

 

Numarul de tuburi a lampii determina puterea acesteia. Este important sa stii care este puterea de care ai nevoie de la o lampa pentru manichiura.

Iata mai jos principalele categorii de putere:

Lampa cu un singur tub (neon) 9W

Lampa cu doua tuburi 18W

Lampa cu 4 tuburi 36W

Lampa cu o putere de 24W, 48W, etc. generate de un singur neon.

 

Daca numarul tuburilor din lampa este mai mare atunci unghiile tale se vor usca mai rapid, dar si consumul de curent va fi evident mai mare.

 

Dotarile lampii

 

O lampa uv de calitate trebuie sa iti satisfaca nevoile. Astfel te poti uita cand cumperi o lampa uv dupa:

 

Design – aici ne referim la cat de usor se poate curata si dezinfecta o lampa. Doar nu vrei sa stai 2 ore sa cureti lampa. Aceasta trebuie sa fie usor de curatat si sa fie detasabila.

Temporizator – acest criteriu este destul de cautat cand vine vorba de lampa uv pentru ca vei putea stii cu exactitate cand s-a scurs timpul.

 

Garantie – fiecare produs pentru manichiura si pedichiura trebuie sa vina cu garantie. De obicei lampile uv au o garantie de 1 an de zile.

 

Pe site-ul janetnails.rogasesti o gama completa de lampi uv diverse pentru orice tip de manichiura.