Cum sa alegem lifturile hidraulice de la SKBS Romania

11 iunie 2020
Autor:
flavius noja

Un lift hidraulic de la SKBS Romania este practic o platforma de manipulare care poate sa permita ridicarea, coborarea de incarcaturi sau de persoane la anumite inaltimi. Chiar daca liftul hidraulic este stationar sau mobil, acesta se poate ridica la anumite inaltimi cu diverse greutati instalate. Miscarea de ridicare se datoreaza faptului ca are un sistem hidraulic cu cilindrii.

Acestea sunt utilizate pentru a ridica diverse utilaje si persoane la anumite inaltimi.

Echipa noastra va vine acum in ajutorul vostru cu gama de lifturi hidraulice profesionale pentru a fi utilizate in ateliere si garaje.

In acest articol va vom arata pas cu pas cum sa utilizati aceste lifturi hidraulice pentru a va usura treaba cat mai bine:

Lifturile de tip hidraulice SKBS sunt foarte potrivite pentru orice fel de mediu de lucru. Pentru a alege produsul ideal, trebuie in principal sa determinam 3 factori cheie precum - tipul tehnologiei utilizate, caracteristicile tehnice si mobilitatea sa.

Deci ce fel de tehnologie sa utilizam?

In primul rand trebuie sa stim ca sunt mai multe tehnologii pe baza carora functioneaza lifturile hidraulice precum cele de mai jos:

1. Tip foarfeca - ele sunt single, double sau in tandem - sunt foarte stabile si rezistente fata de alte tipuri de lifturi hidraulice si sunt ideale pentru lucrul vertical care are nevoie de stabilitate si precizie ridicata.

2. Lifturile hidraulice de tip Coloana sunt special realizate pentru a fi folosite strict ca instrumente de manipulare. Astfel, ca atare, sunt ideale pentru a fi utilizate pentru sarcini de manipulare mai indelungate fata de lifturile tip foarfeca. Ele nu au stabilitate ridicata daca ne referim la inaltimea lor.

(P) Vezi pe www.skbs.ro gama completa de rampe de egalizare, lifturi hidraulice si conveioare.

Ce caracteristici sunt importante cand vine vorba de alegerea lifturilor hidraulice:

1. Capacitatea de ridicare - aici putem varia intre 100kg si 4 tone.

2. Dimensiunea liftului - cu cat acesta este mai mare cu atat mai multe kg poate sa ridice liftul.

3. Înălțimea de ridicare a sarcinii :

Înălțimea de ridicare a sarcinii depinde de înălțimea minimă și maximă a platformei.
Înălțimea minimă: o înălțime mică pliată permite încărcarea ușoară a pieselor. Unele mese de ridicare extraplate sunt la nivelul podelei, ceea ce permite utilizatorului să împingă încărcarea pe masă, fără a fi nevoie să o transporte.
Înălțimea maximă: unele tabele pot ridica o sarcină până la o înălțime de aproximativ zece metri. Trebuie menționat că cu cât masa ridicată poate ridica sarcinile, cu atât va fi mai scumpă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram