Cum sa alegem blatul ideal de bucatarie

13 septembrie 2019
Autor:
Protege.ro Protege.ro

In zilele acestea, multi designeri se orienteaza si va propun blaturile din granit dar si alte materiale pentru a amenaja bucataria Dumneavoastra. Aceste accesorii de mobila joaca un rol esential in casa Dumneavoastra si in modul in care o sa va amenajati bucataria. Ele vor proteja mobilierul de zgarieturi si de lovire, dorind ca ele sa fie durabile, rezistente la pete, caldura. Pe langa partea functionala trebuie sa ne asiguram ca blatul ales va arata bine si nu ne va costa o avere.

Cu toate numeroasele opțiuni disponibile astăzi, nu este de mirare că alegerea unui material de blat este o decizie grea in care sa tinem cont de mai multe criterii.

De unde se începe?

Iata câteva întrebări care vă ajută să vă dați seama de nevoile și prioritățile Dumneavoastra. Vă putem ajuta să decideți ce optiune este mai buna: dacă blaturile din piatră naturală, precum marmura, granitul, calcarul și gresia, sau blaturile de bucatarie pentru mobila din HPC sunt alegerea potrivită.

Prima intrebare la care sa raspundem este ce buget avem pentru achizitia unui blat de bucatarie ideal? Dorim sa cumparam un blat scump sau unul mai economic?

Dupa care sa ne intrebam daca dorim ca blatul sa se potriveasca bine cu mobilierul nostru din bucatarie sau sa iasa in evidenta?

Blatul de bucătărie sau de baie ar putea fi cea mai importantă alegere de decorare, nu numai datorită impactului său vizual, ci și datorită timpului și cheltuielilor instalării. Alegerea tipului potrivit de suprafață de blat va depinde de gusturile Dumneavoastra, de nivelul Dumneavoastra de utilizare și de stilul general al casei Dumneavoastra. După ce ați decis materialul de blat potrivit pentru casa Dumneavoastra, este timpul să alegeți culoarea. Iată câteva sfaturi rapide pentru a vă ajuta să găsiți culoarea potrivită pentru blaturile Dumneavoastra:

-potrivirea blaturilor cu o culoare a vopselei poate fi superbă, dar rețineți că gusturile Dumneavoastra de culoare se pot schimba și camera poate fi revopsită. Blaturile puternic colorate, care sunt alese pentru a se potrivi cu vopseaua, accesorii sau culori de mobilier, pot deveni învechite cu ușurință.

Pentru a fi siguri ca alegeti cel mai bun blat de mobila asigurati-va ca va ganditi in primul rand la nevoile si obiceiurile Dumneavoastra din bucatarie. Pregatiti des si mult mancarea pe blat? Acest lucru ar putea exclude materiale moi sau poroase care ar putea prezenta pete sau urme de cuțit.

Pe site-ul nostru gasiti o gama larga de blaturi de mobila, la cele mai bune preturi, pentru decorarea casei Dumneavoastra.

Descoperiti si gama de manere de mobila bine realizate pentru un plus de eleganta in casa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram