Cum sa ai un stil de viata sanatos folosind terapia cu lumina polarizata

Poate ai auzit pana acum de acest concept revolutionar de terapie cu lumina polarizata Active Bio, insa stii cu adevarat ce inseamna si la ce te poate ajuta? Sa fie doar o alta smecherie inventata de marile companii sau o adevarata sursa de ingrijire? Poate ai auzit ca acest gen de terapie cu lumina polarizata te poate ajuta sa scapi de diverse tipuri de dureri, inclusiv sa te lupti cu posibilele gripe si raceli.

Dupa cum bine se stie, cu totii avem nevoie de lumina pentru a trai. Pentru acest fapt, toti medicii recomanda utilizarea de vitamine D pe parcursul iernii, pentru a putea ajuta organismul in lupta cu intunericul. Din acelasi motiv insa, specialistii au inventat varii posibilitati, aparate care sa ajute corpul uman in lupta cu diferite boli, afectiuni, plagi, dureri sau afectiuni dermatologice, bazandu-se pe lumina polarizata.

De ce e terapia cu lumina polarizata Active Bio speciala?

Acest gen de terapie este folosit deseori impreuna cu alte tipuri de recomandari medicale, cum ar fi kinetoterapie si fizioterapie. Cea mai buna veste, cand vine vorba de aceasta terapie, este ca nu foloseste raze UV ci mai degraba o gama rece si o combinatie din cadrul infrarosu. Cea mai mare deosebire fata de o alta lumina de tipul laser este ca aceasta este difuza, nu concentrata pe un singur punct. Astfel, chiar daca intensitatea este mai scazuta, efectele biostimulatoare sunt vizibile. Spre deosebire de luminile laser, terapia Active Bio nu reprezinta nici un fel de pericol pentru pacient.

O alta veste buna in legatura cu tratamentul Active Bio este ca poti alege sa mergi la o clinica, insa poti aplica tratamentul chiar si in confortul propriei locuinte. Tot ce trebuie sa ai in vedere este ca achizitionezi un produs de calitate, nu unul de mana a doua ce nu poate garanta aceleasi efecte.

Cum ajuta terapia cu lumina polarizata Active Bio organismul?

Dupa cum am mentionat, acest gen de tratament este folosit si popular in tratarea durerilor articulare sau durerile de spate, reumatism, varice, ulceratii, insa si cele dermatologice, cum ar fi acneea, psoriazis, eczeme si alte afectiuni inflamatorii. Fascicolul de lumina are rolul de a penetra pielea si a ajuta sistemul circulator. Astfel, ajuta la imbunatatirea proceselor de regenerare si activeaza sistemul imunitar. Dupa doar cateva minute de expunere, lumina poate ajunge pana la 2.5 centimetri sub piele, si nu vei simti nici un fel de neplacere sau durere. Prin acest proces, chiar si celulele bolnave pot fi aduse la acelasi nivel cu cele sanatoase. Lumina nu are doar un efect benefic asupra pielii si a variilor inflamatii, ci si asupra sistemului nervos.

O sedinta nu dureaza mai mult de 10 minute si nu provoaca nici un fel de durere pacientului. Tratamentul propriu zis va insemna, de fapt iluminarea cu tratamentul Active Bio a suprafetei afectate ce necesita tratementul, de la o distanta de 3-5 cm. Acest tip de tratament este folosit de mai bine de 30 de ani si nu s-au raportat efecte secundare nedorite. Efectele se vad dupa o perioada scurta de 10 zile.

Ceea ce conteaza insa este sa achizitionezi un produs autentic, de calitate, daca doresti sa aplici tratamentul Active Bio pe cont propriu, din confortul propriei locuinte. Poti arunca o privire pe aici, pe itelestore.ro, pentru a achizitiona produsul original Active Bio si a incepe tratamentul chiar de azi!