Cum sa administrati hotelul/pensiunea/restaurantul?

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Administrarea unei astfel de proprietati nu este facila si nu este la indemana oricui, mai ales fara un instrument special care sa iti ofere toate datele necesare si toate materialele informatice pentru gestiune, emitere de facturi, note de plata si evidenta clara a consumurilor din bar si bucatarie. Produsele Multisoft se muleaza perfect pe legislatia in vigoare, astfel se impun pe piata autohtona prin eficienta si calitate. Multisoft lucreaza in prezent cu peste 300 de hoteluri din Romania, care isi bazeaza zilnic operatiile pe produsele concepute pentru fiecare in parte, adaptandu-se la activitatea companiilor.

Multisoft iti ofera un viitor 100% digital! Fiind singurul producator de software din Romania care livreaza pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele necesare, Multisoft poate acoperi toate nevoile unei companii, atat partea operationala sau de front office: solutiile PMS, vanzare restaurat, SPA si Baza Tratament cat si la partea de back office: gestiunea de restaurant si obiecte de inventar, mijloce fixe, salarizare si nu in ultimul rand si la fel de importanta solutia financiar contabila. Suntem alaturi de business-ul tau si ne dorim ca impreuna sa gasim cea mai buna solutie si sa te ajutam sa dezvolti o afacere de succes.

O noutate pe piata din Romania! Incepand cu 10 aprilie anul acesta, Multisoft a oferit clientilor o aplicatie - Solon.eFactura care transmite in mod complet automat facturile achitate cu carduri de vacanta precum si facturie emise catre institutii publice in SPV. O aplicatie de rezervari hotel, de la Multisoft vine in sprijinul oricarei afaceri, oferind date in timp real, efectueaza verificari, emite rapoarte si ofera o imagine clara asupra activitatii afacerii tale.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram