Cum putem imbunatati circulatia sanguina?

Cum iti dai seama ca ai o circulatie sanguina proasta? Cele mai intalnite simptome care te duc imediat cu gandul la o circulatie deficitara sunt mainile si picioarele reci indiferent de temperatura ambientala, amorteala, crestere in volum a picioarelor in urma suprasolicitarii si vindecarea lenta a ranilor. Ce este foarte important atunci cand avem o circulatie sanguina proasta este ca nu trebuie sa ne obisnuim cu aceasta conditie, ci putem pur si simplu sa schimbam stilul de viata, alimentatia si sa alegem o procedura precum terapia cu ultrasunete pentru remedirea problemelor. Terapia cu ultrasunete este o metoda de fizioterapie intalnita la sanatoriul din Techirghiol, Vraja Marii care furnizeaza ultrasunete cu frecventa cuprinsa intre 500 000 Hz si 3 000 000 Hz.

Care sunt indicatiile terapiei cu ultrasunete? Tratamentul cu ultrasunete este unul dintre cele mai benefice proceduri de fizioterapie fiind indicat in bolile reumatismale, sechele post traumatice, boli de piele, boli ginecologice, boli interne, neurologice si circulatorii. La spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii ultrasunetele sunt recomandate in cele mai multe cazuri pentru afectiuni ale sistemului neuromuscular, dar beneficiile sunt mult mai numeroase si mai complexe. Ultrasunetele penetreaza epiderma pana in tesuturi profunde producand energie termica si mecanica. In zona tratata cu ultrasunet creste temperatura, imbunatatind circulatia sanguina si favorizeaza astfel vindecarea.

Terapia cu ultrasunete in cosmetica are rezultate vizibile inca de la prima sedinta, ajuta in tratarea ridurilor, in tratamentul pentru conturul ochilor, in liftingul facial, depigmentare si cearcane. Te asteptam la baza noastra de tratament din Constanta pentru tratamente care cu adevarat te intineresc!