Cum procedezi ca sa profiti la maximum de reducerile din magazine?

Indiferent de  grosimea portofelului de care dispunem, cu totii suntem interesati de perioadele marcate de reduceri in magazinele clasice, precum si de reduceri online. Asa ca, fie ca este vorba despre perioadele marcate in mod traditional de reduceri, respectiv cele de vara si cele de iarna, desfasurate la date fixe, fie de tot felul de promotii, lichidari de stoc, oferte mai avantajoase decise de politicile individuale ale magazinelor, fiecare ne dorim sa facem, in baza acestora, cele mai bune achizitii ale  produselor care ne intereseaza.

Si pentru a avea intradevar succes in acest demers, mai ales atunci cand vizam achizitioarea mai multor lucruri de care avem nevoie la un moment dat, imbracaminte, incaltaminte, aparatura electrocasnica sau un pachet de vacanta cat mai convenabil cu destinatia preferata etc, avem nevoie de un „plan de bataie” bine pus la punct.

Din start, trebuie sa ne intocmim o lista cu lucrurile de care avem nevoie cu adevarat si de la care ar fi mai bine sa nu ne abatem indiferent de tentatiile care vor aparea, astfel incat sa putem sa ne incadram in bugetul de care dispunem in acest sens.

Odata stabilite lista cu lucrurile necesare si nivelul bugetului alocat, putem incepe „vanatoarea” de oferte pentru produsele pe care ni le dorim. Daca pentru aceasta activitate am ales ofertele din mediul virtual, atunci vom trece in revista mai multe magazine online, atat unele noi, pe care nu le-am mai vizitat pana acum si care ne pot furniza surprize placute, fie unele de care ne-am declarat multumiti si in alte randuri sau recomandate de prietenii care le-au apreciat ofertele.

Astfel, daca apreciezi totusi prudenta in orice situatie, atunci rezuma-te doar la „calea batatorita”, deci doar la acele magazine online care nu te-au dezamagit niciodata in ceea ce priveste marfa si serviciile aferente, precum livrare, transport si durata acestora.

Odata trecute in revista mai multe variante de oferte pentru acelasi produs de care esti interesat, compara-le si verifica ce consideri mai  convenabil nu doar din punct de vedere al pretului practicat, al calitatii produsului, al marcii acestuia, daca preferi una in special, al politicii de returnare a produsului, daca va fi cazul, a altor taxe ce se pot adauga pentru transport, expediere etc. Punand in balanta toate aceste criterii, vei putea alege in deplina cunostinta de cauza cea mai buna varianta pentru tine.