Cum poti fi cea mai buna versiune a ta

17 noiembrie 2014

Ceea ce comunicam despre noi insine, dar mai ales felul in care alegem sa o facem, ne influenteaza semnificativ parcursul profesional si personal, altfel spus - succesul vietii pe care o traim.
Calitatea interactiunilor cu toti cei din jurul nostru este data de capacitatea noastra de a ne face memorabili, de a ne gasi si exploata acele elemente diferentiatoare pentru care ajungem sa fim cautati. Daca reusim sa descoperim care ne sunt talentele, valorile, ce ne pasioneaza si ce ne motiveaza vom vedea ca devenim din ce in ce mai buni in ceea ce facem.

Modul nostru de a ne exprima si felul in care alegem sa comunicam despre noi, cum ne imbracam, dar si atentia pe care o acordam ingrijirii personale sunt esentiale in aceste interactiuni sociale.

Potrivit cercetatorilor Unilever, una dintre afectiunile care influenteaza in mod negativ increderea in sine este matreata. Aproximativ 85% din barbatii care isi fac griji in privinta matretii par mai putin increzatori.*

Astfel, dezvoltarea profesionala si personala este strans legata de autocunoastere si increderea in sine.

Paul Olteanu, trainer in comunicare publica si branding personal explica:
”De regula ajungi sa-ti construiesti un brand personal in momentul in care doresti sa faci o schimbare, fie de job, fie de cerc de prieteni, isi doresti sa cunosti pe cineva sau pur si simplu urmaresti sa iesi din anonimat.
Un prim pas este sa te faci cunoscut, dar si sa iesi din zona de confort. Si cum poti face asta daca nu ”punandu-te pe piata”, atat in offline, participand la diferite evenimente (conferinte, petreceri, actiuni de voluntariat) ce-ti permit sa cunosti oameni noi, cat si in online, construindu-ti o prezenta relevanta.
Schimbarea in bine si, implicit, dezvoltarea pe plan profesional si personal presupun curaj, inteligenta emotionala si autenticitate. Insa, poate mai important, presupun incredere in sine.”
Increderea in atuurile personale este data, printre altele, de grija pe care o acorzi modului in care arati, ceea ce contribuie in mod decisiv la formarea primei impresii. Daca ai un par curat, fara matreata, ai si increderea sa te arati lumii exact asa cum esti, fara a avea nimic de ascuns.
CLEAR a dezvoltat sampoane antimatreata personalizate pentru femei si pentru barbati, care hranesc pielea capului in profunzime pentru eliminarea si prevenirea matretii.¹
Samponul antimatreata CLEAR Women iti ofera ingrijirea de care ai nevoie pentru un scalp sanatos si un par frumos. Are la baza NUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata¹, patrunde in profunzime si ingrijeste pielea capului şi parul.
CLEAR Men este samponul antimatreata pentru barbati numarul 1 in lume². Creat 100% pentru barbati, CLEAR Men are la baza BIONUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata.²
CLEAR iti ofera ingrijirea specializata de care ai nevoie astfel incat sa nu ai nimic de ascuns.
CLEAR. Zero Matreata.1 Nimic de ascuns.
*Studiu de incredere in sine 2013
¹ Matreata vizibila, necesita utlizare regulata
² Calcule efectuate de Unilever in baza datelor raportate de Nielsen pentru categoria de şampon antimatreata de barbati, utilizand datele cumulate din 39 de tari in perioada Ianuarie 2014- Februarie 2013. Informatii disponibile la cerere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram