Cum organizezi petrecerea de botez a bebelusului tau?

   Venirea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai frumoase lucruri posibile,iar acest lucru trebuie sarbatorit ca atare, de aceea este necesar sa gasesti un restaurant potrivit pentru numarul de invitati pe care ii ai, insa trebuie sa stabilesti si un meniu botez Bucuresti, care va fi servit in timpul evenimentului.

   Este acest tip de meniu diferit de cel pentru o nunta? Exista meniuri pentru copii? Trebuie sa alegi diverse preparate specifice traditionale sau poti opta pentru varianta cu bufet suedez?

Lista invitatilor

Salon botez

  Primul lucru de la care trebuie sa pleci este sa intocmesti lista invitatilor, caci in functie de marimea acesteia vei stii exact ce tip de restaurant trebuie sa inchiriezi pentru marele eveniment. 

  Este recomandat ca aceasta lista sa fie stabilita clar inca de la nastere, caci botezul are loc de obicei dupa ce bebelusul va implini 3 luni, iar salile de evenimente trebuie inchiriate cu mai mult timp inainte, pentru a avea siguranta ca este libera atunci cand iti stabilesti data botezului.

  De asemenea, invitatiile la marele eveniment trebuie trimise cu 2-3 luni inainte de eveniment, astfel incat sa ai o confirmare a celor ce vor fi prezenti.

  Ce trebuie sa iti ofere restaurantul?

   Principalul beneficiar al evenimentului este un bebelus, de aceea, atunci cand optezi pentru un anumit restaurant, se recomanda ca acesta sa ofere si posibilitati de cazare. Acest aspect este deosebit de necesar, caci de-a lungul petrecerii va fi nevoie de anumite momente cand bebelusul trebuie sa se odihneasca.

  Restaurantul trebuie sa poata amenaja un loc special pentru toti cei mici, invitati la petrecere, cu mese si scaune, unde acestia sa poata servi meniul, fie ca este unul obisnuit, fie ca este unul special pentru copii.

  De asemenea, daca iti doresti ca la eveniment sa dansati foarte mult, este recomandat sa se aleaga restaurantul si in functie de aceste lucru, mai exact, ringul de dans sa fie unul foarte mare. In caz contrar, este posibil ca oaspetii sa stea foarte inghesuiti sau sa renunte la a se mai distra.

   Totusi, este recomandat ca sala de evenimente pe care o alegi sa nu fie una foarte mare, comparativ cu numarul invitatilor, caci aceasta va parea oarecum pustie in poze. 

   Cea mai buna locatie este aceea care se potriveste in legatura cu numarul invitatilor si cu tematica sau decorul pe care il doresc cu ocazia evenimentului.

Cum amenajezi sala de evenimente?

  Printre cele mai importante evenimente de care trebuie sa tii cont se afla decoratiunile pe care le vei alege pentru a amenaja sala de evenimente, caci acestea vor oferi un suflu nou salii restaurantului si vor aduce incantare pe fata invitatilor.

  Este recomandat sa se orneze sala cu multe decoratiuni florale, potrivite stilului ales, dar si cu baloane sau ghirlande din baloane care sa se potriveasca cu aranjamentele florale.

   In functie de preferintele fiecaruia, poti opta pentru o petrecere de botez cu tematica, aceasta reusind sa ramana intiparita in mintea tuturor invitatilor sau pentru o petrecere de botez mai restransa, doar cu familia si cei mai apropiati prieteni.

Vezi ofertele aici: Jadore-Ballroom.ro/meniuri-botez-bucuresti-berceni-sector-2-3-4-3/