Cum organizăm nunta în perioada pandemiei?

Sezonul de nunți din acest an și din anii următori arată mult diferit față de anii trecuți din cauza pandemiei. Cuplurile care doresc să se căsătorească au de făcut față unor provocări total neașteptate.

Cu toate ca restricțiile referitoare la adunările în aer liber au început să fie eliminate, sunt totuși multe lucruri de care viitorii miri trebuie să țină cont. Iată mai jos câteva idei care să te ajute să organizezi nunta visurilor tale și în aceste condiții speciale.

Nunțile se mută în aer liber

Sălile mari de evenimente și locațiile uriașe în care se organizau nunți au devenit istorie. Cel puțin până trece pandemia, mirii se orientează către locații în aer liber, în natură. au devenit populare mesele mari de eveniment, grătarele elegante, locațiile pe malul lacurilor.

Meniuri adaptate locațiilor exterioare

Pentru nunțile organizate în aer liber sau în locații deschise meniul se adaptează noilor condiții. Oamenii au descoperit firmele de catering care pot găti orice se cere. Bufetul suedez și grătarul sunt combinația perfectă pentru aceste nunți în aer liber.

Fără invitații tipărite

Invitațiile tipărite sunt înlocuite de invitații trimise electronic. Este și pandemia de vină pentru acest lucru dar și faptul că oamenii sunt activi online de dimineață până seara. Există programe software pentru gestiunea invitaților dar și instrumente gratuită în acest sens.

Cabina foto nuntă închiriată

Închirierea unei cabine foto pentru nuntă este o idee foarte la modă. O cabină foto nuntă la eveniment te ajută să surprinzi toate momentele distractive și invitații să aibă amintiri pentru toată viața despre nunta. Cabina foto se montează foarte bine și în aer liber.

Ringul de dans

Orice spațiu exterior se poate transforma în ring de dans atunci când invitații sunt gata de distracție. Important este ca muzica să se audă bine și playlistul să fie ales corect. Și la nunțile în aer liber se poate aduce o orchestră.

Îți organizezi nunta în acest an sau anul viitor? Cum te pregătești pentru nuntă?