Cum modernizam o cale ferata?

15 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

O cale ferata reprezinta un mijloc de transport necesar oricarei tari. Pentru a avea o cale ferata moderna este nevoie de o campanie de intretinere si modernizare. Campania de modernizare se desfasoara de stat sau de firme anagjate special pentru aceasta misiune.

Atunci cand lucram pentru modernizarea de cale ferata trebuie sa avem in vedere elementele folosite. Cel mai des se folosesc traversele de cale ferata –  wooden railway sleepers. In cazul traverselor, cele mai apreciate sunt acele traverse din lemn de esenta tare.

Piesele folosite in constructia cailor ferate fac diferenta de pret. Bugetul unui proiect de modernizare sau intretinere pentru cai ferate este influentat de calitatea materialelor. Lemnul de esenta tare asigura rezistenta, stabilitate si un pret redus. In schimb, traversele din beton necesita un o investitie mare si nu ofera la fel de multa stabilitate.

Traverse de cale ferata - importanta

Traversele din lemn – wooden railway sleepers - sunt cele mai importante elemente din constructia cailor ferate. Atunci cand construim caile ferate din elemente din lemn ne asiguram sustinere si rezistenta. Pe langa sustinere si rezistenta castigam si prin faptul ca vom cheltui un buget mai mic. Bugetul pentru modernizarea cailor ferate creste considerabil atunci cand inlocuim lemnul cu betonul. Traversele din beton sunt folosite uneori in constructia cailor ferate.

Pentru caile ferate care transporta pasageri sau marfuri este nevoie de atentie sporita. Rezistenta la greutate mare si presiunea pe care o suporta sinele si traversele este uriasa. Lemnul este un elemnt rezistent si nu se crapa la temperaturi extreme. Expunerea la ploi, zapada si temperaturi extreme aduce modificari la traverse. Lemnul se dovedeste un material extrem de bun in constructia unor cai ferate rezistente. 

Pamirco - traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

cale ferata

Traverse cale ferata

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram