Cum mentinem casa dezinfectata?

17 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Pentru a ne mentine locuinta dezinfectata corect, trebuie sa apelam la solutii pentru curatenie de incredere. O locuinta dezinfectata tine medicul departe si pastreaza linistea familiei. Incepeti procesul de curatare optand pentru detergentul igienizant manual.

Un produs extrem de apreciat este detergentul igienizant manual. Acest produs este recomandat daca doriti o locuinta dezinfectata. Detergentul igienizant manual are un spectru larg de utilizare incepând cu industria alimentara (mese de lucru si pardoselidiverse pâna la linii de imbuteliere si conservare a alimentelor), hoteluri, restaurante, comunitati, si alte spatii.

Obtineti o locuinta dezinfectata doar cu un produs de calitate superioara. Detergentul igienizant este potrivit pentru toate suprafetele si obiectele din zonele sanitare: bai, dusuri, toalete, oglinzi, faianta, gresie. Detergentul acesta este ideal pentru tratarea mucegaiurilor, previne colmatarea conductelor de alimentare cu apa, distruge mucegaiul sau algele.

 Produse pentru o locuinta dezinfectata

O locuinta dezinfectata este o prioritate pentru orice familie. Un detergent universal puternic poate reduce riscul de aparitie sau dezvoltare a unor bacterii nedorite. Alegeti un produs cu activitate igienizanta ridicata fara clor. In felul acesta va asigurati ca persoanele care intra in contact cu mirosul solutiei nu sufera de alergii sau probleme respiratorii. Intotdeauna tineti cont de frazele de risc si modul recomandat pentru depozitare.

Firma Arcalux ofera o gama larga de produse de curatenie atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial. Produsele de curatenie calitative au pe eticheta descrierea ingredientelor. Pe website-ul Arcalux sunt afisate informatii utile despre modul de folosire si compozitia chimica a produsele de curatenie.

Alegeti sa aveti o locuinta dezinfectata corect. Cititi si documentati-va mai bine despre produsele pe care le folositi pentru locuinta. In cazul in care apar intrebari, contactati o firma producatoare de detergenti si solutii de curatenie precum Arcalux.

Arcalux – ajutor pentru o locuinta dezinfectata

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email:  [email protected]

Telefon:  0723666441

 

dezinfectata

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram