Cum iti poti dota salonul de infrumusetare doar cu un simplu click

29 martie 2017

Pentru a deschide un salon de infrumusetare iti trebuie, in primul rand, autorizatie pentru functionare si, bineinteles, un spatiu de desfasurare a activitatilor si angajati cu competente in domeniu si calificari corespunzatoare. Urmatorul pas este sa iti dotezi salonul de infrumusetare si sa il accesorizezi cu produse si echipamente necesare serviciilor pe care le prestezi.

BuyMag, un magazin online de echipamente si consumabile pentru saloane, propune detinatorilor de saloane de infrumusetare o serie de produse si articole, disponibile si in catalogul firmei, pe care trebuie sa le aiba in vedere acestia, atunci cand isi amenajeaza lacasul destinat frumusetii.

1. Mobilierul pentru saloane este foarte important, atunci cand il alegi pentru un salon. Acesta trebuie ales cu grija, astfel incat sa se incadreze in parametrii de functionare, dar care sa respecte principiile esteticii. Inca de la primul pas in salon, clientul trebuie sa simta atmosfera ambientala, sa i se ofere conditii optime, incadrate in parametrii de confort, curatenie si profesionalism.

2. Aparatura cosmetica reprezinta punctul central care face legatura intre activitatea intreprinsa de catre cosmeticieni, hairstylisti si client. Pentru a facilita aplicarea tratamentelor de cosmetica si pentru a oferi o buna desfasurare, un salon trebuie sa contina aparate, precum vapofor, lupa cosmetica, vapozon pentru tratamentele cosmetice si multe altele.

3. Ustensile pentru saloane. Acestea sunt indispensabile in orice salon. Daca aparatura cosmetica ajuta la o buna desfasurare a activitatii si la o precizie in a executa fiecare procedeu, ustensilele sunt parte complementara a acestora si ajuta cosmeticianul sa lucreze rapid si in siguranta. Boluri pentru vopsea, pulverizatoare din plastic sau aluminiu, suport feon, aparat de stors tuburi pentru vopsea, set pensule vopsit, casca pentru feon si multe altele.

4. Aparate electrice. Aparatele electrice au un rol bine definit, si anume acela de a infrumuseta clientele nerabdatoare in a avea o manichiura profesionista, un par de invidiat sau o piele stralucitoare si hidratanta. Lampi, pile electrice, freze, feoane, ondulatoare, placi de indreptat parul, incalzitoare, decantoare sunt ingredientele speciale din orice salon.

BuyMag reprezinta solutia completa si avantajoasa pentru dotarea salonului tau. Cu un simplu click, iti poti dota salonul de infrumusetare de la A la Z. Deschis special pentru detinatorii de saloane de infrumusetare, Buy Mag este un distribuitor din Romania a unor branduri cunoscute: NDED, Roial, FPH, Silcare, Lila Rossa, CANNI.

In aceasta perioada, site-ul ofera reduceri de pana la 33% pentru mobilier saloane, pana 36% pentru produsele din categoria “aparatura cosmetica” si reduceri de pana la 31% la unele produse din categoria “ustensile pentru saloane”.

Intra in catalogul online Buy Mag, pe www.buymag.ro, si comanda printr-un singur click tot ceea ce ai nevoie pentru o dotare completa a salonului tau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram