Cum iti gestionezi restaurantul, cafeneaua sau fast food-ul?

17 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Munca intr-un restaurant nu este atat de placuta si frumoasa, dar rezultatul este pe masura asteptarilor, clienti fericiti, angajati multumiti si pierderi cat mai putine. Cu Solon. R aveti controlul asupra ospatarilor, asupra barului, asupra stocurilor din bucatarie si asupra comenzilor. Exista posibilitatea definirii si a altor tipuri de comenzi interne de lucru – de ex comenzi de pizza care sa fie trimise spre o imprimanta separata de comenzi pizza sau chiar posibilitatea de a defini subsectii in cadrul unei sectii, astfel incat o comanda  sa poata aparea toata la sectia principala (ex. Bucataria) si la subsectii sa apara doar produsele corespunzatoare (ex. Salate, Gratar, Pizza, etc).

Solon R este un program de vanzari restaurant si o solutie ideala pentru orice restaurant, bar, cafenea, bar sau fast food. Designul aplicatiei Solon. R va fi special adaptat localului dvs, iar el va fi reprezentat grafic ca o harta a localului, pentru a usura munca ospatarilor in vederea preluarii comenzilor sau a plasarii produselor si notei de comanda. Atmosfera din restaurant este foarte importanta, de aceea cel mai bun lucru pe care trebuie sa il faceti este sa motivati oamenii care lucreaza, sa le usurati munca si sa ii pretuiti, pentru ca totul sa decurga perfect. Cu Solon R beneficiati de un real ajutor, atat in manageriere, cat si pentru bucatarie, bar si ospatari.

O solutie ideala, cum este si Solon R este un ajutor fara de care munca intr-un restaurant nu ar fi atat de usoara, placuta si eficienta, deoarece gestioneaza comenzile, inventarul, genereaza rapoarte dedicate, emit note de plata, fidelizeaza clientii si multe altele. In felul acesta evitati intarzierea comenzilor, incurcarea meselor si a notelor de plata si o relaxare din partea angajatilor, care au siguranta ca totul este sustinut de un soft de gestionare restaurant facil si prietenos.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram