Cum incurajeaza anticariatul Printre Carti pasiunea pentru lectura?

23 august 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cititul este o activitate necesara pentru educatie, dar si o buna modalitate de relaxare si petrecere a timpului liber. Cu toate acestea, numarul celor care au aceasta pasiune este unul relativ mic in Romania, unul dintre motivele invocate de cei care nu citesc fiind pretul cartilor.

In realitate insa exista solutii prin care oamenii pot avea acces la carti fara sa fie nevoiti sa investeasca sume impresionante. Una dintre acestea este reprezentata de anticariate, iar anticariatul Printre Carti vine in ajutorul lor cu o colectie impresionanta de carti.

Cum poate anticariatul Printre Carti sa sustina pasiunea pentru lectura?

Cum costurile sunt unul dintre motivele pentru care oamenii nu cumpara carti, cartile de anticariat reprezinta cea mai potrivita solutie, deoarece fiind carti second-hand, pretul acestora este considerabil mai mic decat in cazul cartilor noi.

In plus, tot mai multe anticariate sunt prezente si in mediul online, ceea ce le face sa fie mai usor de gasit. Un astfel de anticariat este si Printre Carti care, in plus, are in portofoliu si carti la reducere, astfel incat pretul acestora devine si mai mic.

Drept urmare, gradul de accesibilitate oferit de un astfel de anticariat – atat in ceea ce priveste costurile, cat si gasirea cu usurinta, la un clic distanta – este una dintre principalele modalitati prin care contribuie la promovarea cititului in randul oamenilor obisnuiti.

Ce fel de carti pot fi gasite la anticariat?

Cum anticariatul este cunoscut pentru faptul ca vinde carti vechi, second-hand, pe rafturile acestuia – fizice sau virtuale – pot fi gasite volume si din anul 1900 sau chiar mai vechi. Cu toate acestea, este posibil sa se gaseasca si carti noi, recent lansate pe piata, astfel ca anticariatul PrintreCarti.ro este locul in care exista cele mai mari sanse sa fie gasit volumul dorit.

Anticariat Printre Carti | carti la reducere | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

De asemenea, cartile vandute intr-un anticariat provin din toate domeniile, indiferent ca este vorba despre literatura, manuale scolare, carti tehnice sau stiintifice ori albume de arta.

Prin urmare, lectura nu este o pasiune costisitoare daca se alege cu atentie locul din care se achizitioneaza volumele dorite, anticariatele fiind locul potrivit oricare ar fi preferintele literare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram