Cum impachetezi pentru mini vacanta de primavara

Fiecare dintre noi am avut momente in care a trebuit sa impachetam pentru vacanta. Cand trebuie sa alegem ce anume punem in valiza, pe care daca nu o avem o cautam intr-un magazin de trollere din Iasi, Bucuresti, sau in orice alt oras in care ne aflam, intervine acea voce in capul nostru care ne intreaba: ”Merita cu adevarat sa iei si asta cu tine?”. Oamenii inteligenti asculta acea voce subtila si pun la loc, in siguranta, lucrul acela pe care nu e neaparat necesar sa il duca cu ei.

Dar celelalte 95% procente dintre noi, restul, continua sa impacheteze bezmetic, mergand pe principiul ”just in case”. Pentru toti aceia, iata cateva lucruri pe care cu siguranta nu trebuie sa le lase acasa atunci cand merg in vacanta, fie ea si una scurta.

  1. Ulei pentru bronzat

Daca nu te intorci din vacanta macar usor bronzat, poti spune ca ai profitat cu adevarat de spring break-ul de anul acesta? Impacheteaza asadar ulei de bronz dar si protectia solara si intoarce-te din vacanta macar cu doua trei nuante mai intunecat.

  1. Doua sau trei extra outfit-uri

Cine stie? Poate ajungi la o cina romantica sau la o super petrecere in fiecare noapte petrecuta in vacanta, asa ca pune cu tine rochia preferata sau kit-ul tau pentru o noapte in oras! Daca esti destul de inspirat sa iei cu tine o valiza incapatoare, cu siguranta poti sa faci loc in compartimentele suplimentare, impachetand hainele speciale, in loc sa pastrezi loc pentru suveniruri.

  1. Cea mai cool pereche de ochelari pe care o detii

Pentru a te proteja de razele soarelui, sau de albul zapezii, in caz ca primavara ta va fi intr-o locatie montana, unde inca se schiaza, ia cu tine perechea de ochelari de soare favorita, care iti va completa tinuta si te va face sa te simti mai confortabil.

  1. Geanta de mana

Geanta Weekend Life este o alegere practica si eleganta in calatoria ta. Brics Life este o colectie inedita si foarte eleganta, ce a atras atentia unor clienti importanti de-a lungul timpului. Printre vedetele care prefera gama Brics Life se numara Ducesa de Cambridge Kate Middleton si sora acesteia, Pippa, asa ca te vei simti ca un star daca alegi sa o porti.

  1. Accesoriile preferate

Din moment ce nu vei fi acasa in vacanta, e perfect normal sa iti fie dor de familie, asa ca ar trebui sa iei cu tine in vacanta ceva primit de la ei. Cerceii de la bunica sau lantisorul primit in dar de la mama ta? Cu siguranta te vor face sa te simti mult mai bine

  1. Aparatul foto

Nu uita sa iei cu tine si aparatul de fotografiat pentru a suprinde in mod profesionist cele mai frumoase imagini, transformandu-le in aminitiri memorabile!