Cum ii atragem pe clienti in magazinele fizice

Case de marcat

Atragerea clientilor este un subiect de maxim interes pentru orice comerciant din orice ramura a comertului. Clientii si investiile acestora sunt cele care fac ca o afacere sa prospere, deci comerciantii au datoria de a cauta cele mai bune solutii prin care sa-si atraga clientii.

Ar fi bine daca ati gasi o metoda potrivita de a-i conduce pe clienti de la magazinul online catre locatiile fizice. Anuntati periodic ofertele din magazin si, de ce nu, plasati indicatoare prin oras care sa ofere vizibilitate locatiei. Bannerele, reclamele platite si pliantele sunt alte modalitati de a vorbi oamenilor despre activitatea dumneavoastra.

Potrivit cercetarilor actuale, 1 din 4 consumatori vor petrece mai mult timp si vor cheltui mai multi bani intr-un magazin ce ofera posibilitatea de a comanda online si de a ridica produsele de la magazinul fizic. De asemenea, cumparatorii care intra in magazin sa ridice colete, tind sa faca si alte achizitii si sa cheltuie mai mult decat cumparatorii traditionali.

Daca aveti datele de contact ale clientilor, trimiteti la adresa lor vouchere pentru a-i incuraja sa viziteze si magazinul fizic. De exemplu, puteti oferi un mic cadou celor care va viziteaza cu un anumit voucher sau puteti creste discountul atunci cand folosesc anumite cupoane. Analizand succesul acestor promotii, veti putea, de asemenea, sa obtineti o viziune mai clara despre cum cresc veniturile in urma promovarii si fidelizarii corespunzatoare.

Magazinele si aplicatiile de comert electronic ofera comerciantilor o bogatie fara precedent in ceea ce priveste informatiile despre clienti. Folositi informatiile din mediul online pentru a le oferi clientilor experiente personalizate relevante in magazin. Aratati-le clientilor ca va pasa de ei si faceti-i sa se simta speciali. Studiile arata ca oamenii cheltuiesc mai mult atunci cand li se ofera o experienta de cumparaturi personalizata.

Case de marcat si cantare electronice comerciale doar pe www.casedemarcat.eu!

Platformele online pe care le detineti nu trebuie sa inlocuiasca magazinele fizice, ci sa  incurajeze la cumparaturi indiferent de modalitatea de cumparare. Numai atunci cand veti avea o strategie integrata si actuala potrivita tuturor tipurilor de clienti, ii veti putea aduce din online si in locatia fizica. Indiferent ca aveti nevoie de case de marcat, de cantare electronice comerciale sau de softuri specializate pe ramura in care activati, AttoSoft va poate ajuta prin serviciile oferite. Accesati https://www.casedemarcat.eu/ si aflati detalii relevante in acest sens!