Cum folosim gheata la evenimente?

25 iunie 2020
Autor:
Touch Media

Gheata la evenimente este tot mai folosita sub diferite forme, reusind astfel sa fie cel mai de efect serviciu pentru nunti sau petreceri tematice. Spre deosebire de alte decoratiuni, clasice, din flori, lumanari sau altele, sculpturile sau barurile din gheata creaza o atmosfera de poveste si un decor impresionant, care poate fi la fel de util cat este de practic. Fructele de mare, bauturile si aperitivele reci se pastreaza fresh pe un bar de gheata si pot fi o gustare delioasa. Alege varianta de sculptura potrivita dimensiunilor localului si care se preteaza si se potriveste la evenimentul tau. Specialistul Ice Art te poate ajuta in alegerea piesei din gheata care se incadreaza in peisaj.

Nu ezitati sa creati o atmosfera de basm la propriul eveniment! Pentru ca oricine isi doreste o petrecere absolut spectaculoasa si inedita, Ice Art isi asuma toata aceasta raspundere, creaza cele mai fumoase sculpturi din gheata si originale, pe care le personalizeaza pentru fiecare eveniment in parte. Gheata la evenimente este diafana, fragila si emana o frumusete extrema, dar si volatilitate. Puteti alege sculpturi din gheata de diferite dimensiuni sau un bar de gheata.

Pe Ice Art puteti vedea portofoliul, dar si galeria foto cu creatiile noastre.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram