Cum decorezi locatia evenimentului tau?

4 iulie 2019
Autor:
Bullet Media Advertising SRL-D

In functie de tipul de eveniment, fie ca vorbim de nunta, botez, majorat, banchet sau alte petreceri private, restaurantele iti pun la dispozitie diverse saloane de evenimente construite special pentru a cuprinde un numar fix de persoane.

Daca esti in cautarea unui salon evenimente Bucuresti pentru petrecerea ta, restaurantele din captala iti pun la disozitie o gama variata de incaperi ce ar putea sa satisfaca cerintele tale. Odata ce ai gasit un salon evenimente Bucuresti potrivit cerintelor tale, atentia ta se va indrepta catre amenajarea spatiului ales. Trebuie sa ai in vedere ca evenimentul tau trebuie sa spuna o poveste, iar fiecare element decorativ este o piesa de puzzle ce va completa un ansamblu. Tocmai de aceea, ne-am hotarat sa iti sarim in ajutor cu un scurt ghid de amenajare al unui salon evenimente Bucuresti marca NoName Events.

Tematica Petrecerii

Tinand cont de tipul de eveniment pe care il organizezi, ar fi indicat sa te gandesti la o tematica a petrecerii pentru a usura procesul de decorare. Tematica poate fi formata dintr-o simpla culoare precum roz sau albastru, sau poate deveni mult mai elaborata, un exemplu relevant fiind stilul anilor ‘60. Totusi, ai grija ca tematica sa se afle in stransa concordanta cu evenimentul, sau sa faci acest lucru posibil! Lasa-ti imaginatia sa zburde! Nu exista reguli, trebuie doar sa tii cont ca pe baza acestei tematici se va construi intregul eveniment. De asemenea, in demersul tau trebuie sa ai in vedere decorul deja existent in locatie si ceea ce un salon evenimente Bucuresti iti poate oferi. 

Aranjarea Meselor

In functie de numarul de invitati si capacitatea localului, mesele pot avea diferite forme. Pentru nunti si botezuri cea mai intalnita alegere este masa rotunda, indeajuns de incapatoare pentru 8-10 persoane, facilitand, totodata, interactiunea dintre acestia. Totusi, noile tendinte aduc in prin plan mesele foarte lungi, dreptunghiulare, asezate in paralel. Acestea sunt ideale pentru evenimente restranse, fiind o alegere ce te va scoate, cu siguranta, din anonimat.

In ceea ce priveste scaunele, s-au dus de mult vremurile in care acestea erau “impopotonate” cu funde imense si satin. Opteaza pentru scaune Chiavari in diferite nuante daca iti doresti ca evenimentul tau sa emane eleganta. In cazul in care iti doresti un decor mai jucaus, opteaza pentru scaune in diferite culori! Acestea vor oferi locatiei un aspect neglijent-studiat ce va da un aer relxat evenimentului. Vorbeste cu cei de la salonul de evenimente Bucuresti ales si verifica daca iti pot oferi ceea ce iti doresti. In cazul in care ei nu iti pot pune la dispozitie ceea ce ai nevoie, poti orcand lucra cu o firma de organizare evenimente.

Decorul

De la flori si vaze, pana la candy-bar si plating…toate trebuie sa spuna aceeasi poveste. Opteaza pentru flori naturale sau, daca vrei sa indraznesti si sa protejezi mediul deopotriva, poti incerca florile de hartie. De asemenea, pentru unele evenimente poti alege sa folosesti flori in ghiveci, estetica si tipul acestora fiind alese pe baza decorului din sala. In unele circumstante in care este nevoie de asa numitele “marturii”, se pot folosi mici ghivece cu plante, avantajul acestora fiind rezistenta in timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram