fbpx

Cum alegi o bratara cu diamante potrivita pentru tinuta ta?

Orice femeie isi doreste sa fie impecabila, eleganta si sa atraga atentia, mai ales daca aceasta urmeaza sa participe la un eveniment important. Si cum poate o femeie sa faca acest lucru daca nu prin intermediul accesoriilor pe care le poarta? O lectie importanta de bun gust este intotdeauana reprezentata de bijueteriile pe care alegem sa le purtam. Astfel, o bratara cu diamante scoate in evidenta personalitatea si eleganta unei doamne, mai ales daca aceasta se afla intr-un cadru oficial.

Cum integrezi o bratara cu diamante intr-o tinuta destinata unui eveniment important?

Evenimentele sunt ocazii speciale in care orice, dar in special doamnele si domnisoarele, aleg sa isi etaleze personalitatea prin intermediul diverselor piese vestimentare si accesorii. O bratara cu diamante  reprezinta una dintre cele mai importante bijuterii si accesorii, intrucat au puterea de a transmite emotie, putere, feminitate si senzualitate mai mult decat orice altceva. Daca iti doresti sa aduci o nota personala unei tinute destinate unei gale, nunti, aniversare, etc., alege sa integrezi in tinuta ta o bratara cu diamante si cu siguranta nu vei regreta!
bratara diamante
Fie ca vorbim despre accesorii din argint sau aur, nu materialul este cu adevarat important, ci sa te asiguri ca aceasta este mai larga despre incheietura mainii, dar mai ingusta fata de podul palmei. Iti poti mausra incheitura fie prin masurarea cu ajutorul degetului mare si cel aratator, fie cu ajutorul unui masurator. In functie de distanta dintre degete (daca se ating sau nu) iti vei putea da seama daca incheitura ta este una mica, medie sau mare si astfel vei putea sa iti alegi masura potrivita pentru o bratara cu diamante.

Cele mai importante reguli de stil pe care trebuie sa le cunosti!

Femeile stilate care adora sa iti etaleze feminitatea cu orice ocazie nu se feresc sa iasa in evidenta si o fac cu atitudine mai ales daca cunosc cateva mici secrete legate de stil. Astfel, accesoriile si bijuteriile se poarta la mana la care te simti tu cel mai confortabil, astfel ca ai liberate deplina cand vine vorba despre acest subiect. Exista totusi cateva reguli de stil pe care le poti respecta pentru ca tinuta ta sa fie una impecabila:

  • Se considera ca mana dreapta este cea dominanta, astfel ca poarta doar o singura bratara pe aceasta mana;
  • Lungimea manecii conteaza atunci cand vrei sa iti accesorizezi tinuta cu o bratara;
  • Asorteaza ceasul cu restul accesoriilor.