fbpx

Cum alegem lifturile hidraulice SKBS

lifturi hidraulice skbs

Lifturile hidraulice sunt o parte esentiala a procesului de manipulare a marfii in intreaga lume mai ales in industriile importante precum cele de transport sau cele de productie. Echipa SKBS Romania va vine in ajutorul vostru cu gama completa de lifturi hidraulice profesionale pentru ca voi sa va echipati afacerea si depozitul in cel mai bun mod posibil.

Sistemele hidraulice sunt utilizate pentru tot felul de lucruri – de la sisteme de frânare auto la camioane cu stivuitor, prese până la pompe. Toate sistemele folosesc același principiu de bază, iar ascensoarele hidraulice nu sunt diferite.

Principalele componente ale unui elevator hidraulic sunt:

Piston în interiorul unui cilindru (numit berbec)
Rezervor de petrol sau rezervor
Pompa
Motor (pentru a conduce pompa)
Supapă

De obicei, un ascensor hidraulic va avea o cameră de mașini, care va găzdui pompa, fluidul și motorul, astfel încât este posibil să aveți nevoie de mai mult spațiu decât vă așteptați. Puteți obține ascensoare hidraulice fără spațiu pentru mașini (MRL), care în general se încadrează în mașină și astfel în interiorul arborelui, împotriva ghidajelor care se află în spatele ascensorului, ceea ce le face o opțiune de economisire a spațiului.

Ascensoarele hidraulice funcționează pe un principiu de bază: pentru a urca, o pompă împinge uleiul în cilindru, împingând pistonul (care împinge mașina de ridicare) în sus. Pentru a coborî, supapa se deschide și uleiul se lasă să revină în rezervor și este împins înapoi folosind forța gravitațională a mașinii de ridicat. Diagrama de mai sus arată acest sistem.

Când robinetul este închis, uleiul poate merge doar din rezervor în cilindru. Când robinetul este deschis, uleiul nu poate curge decât din cilindru înapoi în rezervor.

Comenzile din mașina de ridicare fac ca pompa să funcționeze, mutând uleiul. Când se ajunge la o podea, pompa este oprită și mașina de ridicare stă deasupra pistonului, ținută în poziția de uleiul care este prins în cilindru.

Poziția, dimensiunea și funcționarea cilindrului pot fi una dintre cele două opțiuni – „închis” sau „fără găuri”.

Cu camera de mașini care deține toate utilajele, nu veți avea nevoie de spațiu deasupra arborelui pentru a ține utilaje (ceea ce fac ascensoarele de tracțiune). Sistemul este, de asemenea, susținut de podea / groapă, așa că nu ar trebui să necesite niciun fel de armare

Situația clasică de „cădere moartă” nu este posibilă într-un ascensor hidraulic, deoarece nu există cabluri – deși acest lucru nu se întâmplă adesea în realitate. Dacă sistemul se rupe, atunci ascensorul va scădea doar cu viteza pe care uleiul o poate scurge din sistem.

În cele din urmă, lifturile hidraulice SKBS sunt mai ieftine decât ascensoarele de tracțiune, așa că dacă bugetul este esențial, acest lucru ar putea ajuta la luarea deciziei.

Vedeti si gama de rampe de egalizare profesionale SKBS care sa va ajute sa incarcati si descarcati marfa mai usor.