Cum aleg tortul de nunta pe gustul si pe placul tuturor invitatilor

12 iunie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

La fiecare petrecere de nunta, mirele, mireasa, nasii si socrii sau in general organizatorii evenimentului intra intr-o mare dilema: alegerea tortului perfect. Tortul de nunta trebuie ales cu ceva timp inainte, cel putin cateva saptamani, comanda trebuie plasata numai dupa o degustare si dupa ce mirele si mireasa se pun de acord in privinta gustului care trebuie sa predomine. Fie ca aleg un tort cu crema de cacao, de fructe, de vanilie, cu branza proaspata sau cu lichior, conteaza foarte mult si aspectul tortului. Cofetaria online https://etorturi.ro/ din Bucuresti realizeaza la comanda, in aceeasi zi cu evenimentul fericit, torturi de nunta pe gustul tuturor invitatilor.

Cum trebuie sa fie tortul de nunta?

In vreme ce unii miri aleg tortul de nunta sa fie deosebit, pe mai multe etaje, cu decoratiuni deosebite, altii aleg un tort de nunta simplu si delicios, in ton cu tema nuntii. Specialistii cofetariei din Bucuresti realizeaza la comanda tortul de nunta cu ingrediente de cea mai buna calitate, naturale, fara aditivi, premixuri sau inlocuitori in laboratorul propriu. Degustarea este gratuita indiferent de eveniment iar clientii beneficiaza si de consiliere pe partea de design si cofetarie.

Tortul de nunta poate avea compozitie de blat pufos sau umed, cu mousse sau crème delicate, cu piure de fructe sau bucati de fructe ori de ciocolata, imbracat in fondant si cu elemente deosebite de decoratiune. Fie ca opteaza pentru celebrele figurine de mire si mireasa sau pentru flori, inimioare, trandafiri, décor de castel, cu diferite siluete sau fundite, perle sau motive in functie de anotimp si de locatie, mirii vor reusi sa se incadreze in cerintele si pretentiile invitatilor. Acestia se vor arata foarte incantati de gustul deosebit si de aspectul tortului iar gustul care le va ramane in urma participarii la fericitul eveniment va fi unul dulce.

Tortul de nunta perfect chiar exista acum si are un pret accesibil in cadrul cofetariei online care face livrari la locatia evenimentului in Bucuresti si Ilfov!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram