Culori si tonuri in tendinte in aceasta toamna

24 octombrie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

De la plimbari in slapi si palarie, am ajuns la momentul in care tinuta de baza este aceea cu pulover si ghete. Asa cum fiecare sezon are un specific in ceea ce priveste imbracamintea, are si particularitati in ceea ce priveste aranjarea si vopsirea parului.

Culorile si tendintele de toamna in ceea ce priveste parul sunt mai bogate, mai vibrante si mai durabile. Indiferent de lungimea parului si de tunsoarea pe care obisnuiti sa o purtati, asigurati-va ca in acest sezon veti ajunge la salon pentru a solicita o schimbare in ton cu tendintele sezonului.

Daca nu ati indraznit sa va vopsiti in tonuri de blond, probabil ca ezitati sa alegeti aceasta culoare chiar si acum. Ei bine, in aceasta toamna, nuantele de blond se poarta cu succes, mai ales daca si culoarea tenului avantajeaza aceste culori. Nu doar blondul e la putere in aceasta toamna, ci toate culorile din care acesta deriva. Ati putea incerca un caramel, un ciocolatiu deschis, un aramiu sau chiar blonz. In schimb, puteti evita pentru ceva timp culorile in nuantele platinei. Au si ele sezonul lor, acum e timpul culorilor specifice toamnei.

In anii trecut, toate femeile isi doreau bobul perfect, iar aceasta tendinta a rezistat chiar si pana acum. Ideea este ca lucrurile s-au mai schimbat, iar daca acum aveti parul lung, nu incercati sa-l scurtati doar de dragul modei. Oferiti-i culoare, umbre si tonuri, astfel incat sa obtineti volumul dorit.

In aceasta toamna se poarta si buclele naturale. Daca nu le aveti, le puteti obtine folosind un ondulator de par, iar daca va pricepeti, le puteti avea chiar si cu placa. Niste bucle naturale care mai au si o culoare specifica sau beneficiaza de un vopsit balayage in culorile toamnei, sunt de mare efect.

Vopsit balayage | freestylebeauty.ro

vopsit balayage

Avand toate aceste informatii, dar si pe hair stilistii de la Free Style Beauty care sunt adevarati profesionisti in arta aranjarii parului, toate doamnele care isi doresc o schimbare de sezon in ceea ce priveste parul, pot avea parte de ea. De la vopsit ombre si balayage pana la tratamente de par cu botox si keratina sau coafuri pentru evenimente, echipa Free Style Beauty are competentele si abilitatile necesare de a satisface orice pretentii. Gasiti detalii accesand http://freestylebeauty.ro/!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram