Culoarea anului 2015 la Accent Bijuterii Marsala

6 mai 2015

Marsala, culoarea vinului rosu, robust si cu accente de pamant, este culoarea anului 2015 conform autoritatii in materie de culoare, Pantone.

In contrast cu “Orhideea radianta”- culoarea anului 2014 care incurajeaza creativitatea si inovatia prin tonuri fuchsia, mov si roz, conform specialistilor de la Pantone, Marsala “ne imbogateste mintea, trupul si sufletul, difuzeaza incredere si stabilitate” prin tonuri naturale rosu - maronii.

Tonul stilat si robust al culorii Marsala place in mod universal tuturor si serveste drept declaratie de eleganta cand se foloseste singura sau ca accent de culoare atunci cand este folosita in combinatii. Acestea sunt lucruri pozitive si de bun augur inclusiv pentru designul de bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase cum ar fi granatul, rodocrozitul, hesonitul, rubinul si turmalina roz care sunt in specificul de culoare si ton.

Se observa in acest sezon miscarea catre zona mai relaxata si mai delicata a spectrului culorilor. Acum se afla in centrul atentiei un mix din surse diferite de tonuri luminoase, pasteluri si culori neutre naturale ce doresc sa ne introduca in atmosfera visarii cu ochii deschisi. Ne aflam in plina miscare care isi propune sa creeze spatii neutre, de liniste care sa ne deconecteze de la tehnologie si sa ne ofere timpul necesar de a ne opri din miscarea continua.

In designul de bijuterii acestea se concretizeaza in combinarea pietrelor albastre cu granat sau cuart verde, cu coral roz sau cornalina.

Marsala datorita nuantelor ei lucioase se combina cu usurinta si in mod fericit cu galbenul-auriu, chihlimbarul, verdele, turcoazul sau vernilul, cu tonurile vibrante de albastru.

Atunci cand Pantone anunta culoarea anului si/sau a sezonului, industria modei de imbracaminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se intampla si cu moda in bijuterii.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorita experienței de peste 23 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci și in privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc și in magazinul de la Piața Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru va ofera și servicii de reparații bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale in funcție de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram